Pereiti į pagrindinį turinį

K. Lavrinovičiaus sūnus paliko tėvų namus: jaučiasi tuštuma

2024-08-14 19:43 diena.lt inf.

Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai išgyvena pokyčius – judviejų atžala Danielius paliko tėvų namus. Išvyko mokytis ir sportuoti į privačią mokyklą už Atlanto. Pirmąją atžalą į savarankišką gyvenimą išlydėjęs buvęs krepšininkas portalui LNK.LT atskleidė namie vyraujančias nuotaikas ir tai, kad sunkiausiai į brolio išvykimą reagavo dukra Emily.

K. Lavrinovičiaus instagramo nuotr.

Kšištofo ir Tatjanos sūnus Danielius rugpjūčio pradžioje išvyko į JAV. Septyniolikmetis paauglys užbaigs 11 ir 12 klases vidurinėje privačioje mokykloje „Dream City Christian School“.

Tai – krikščioniška mokykla, esanti Glendeile, Arizonoje.

Ši ugdymo įstaiga yra susijusi su viena didžiausių bažnyčių regione ir orientuojasi į akademinį, dvasinį, fizinį ir socialinį mokinių vystymąsi. 

„Sūnus Danielis išvyko pabaigti 11 ir 12 klases į JAV.

Mokslus jis baigs privačioje vidurinėje mokykloje Arizonoje“, – LNK.LT portalui pasakojo K. Lavrinovičius.

Pasak vyro, vyriausiasis sūnus jau nuo keturiolikos metų svajojo apie mokymąsi Amerikoje, o vėliau ten pat ketina stoti į koledžą.

K. Lavrinovičiaus instagramo nuotr.

Pasiteiravus, ar šeima neliūdi Danieliui išvykus mokytis už Atlanto, buvęs krepšininkas neneigė, kad namuose atsirado tuštuma.

„Liūdesio nėra, juk niekas nemirė. Tačiau tuštumos atsirado.

Pavyzdžiui, anksčiau vakarienei traukdavome šešias lėkštes, o dabar, sūnui išvykus, ant stalo dedame tik penkias“, – atviravo K. Lavrinovičius.

Anot jo, ant tokių mažų kasdienių smulkmenų ir pasijaučia Danieliaus išvykimas iš namų.

Visgi sunkiausiai žinią priėmė sesuo Emily.

„Sunkiausia buvo sesutei. Pirmas dienas prisiminusi brolį pradėdavo verkti, o kai susiskambindavau su Danieliumi, ji atrodė labai nuliūdusi“, – LNK.LT portalui pasakojo buvęs krepšininkas.

Vyras tikisi, kad per numatytas sūnaus atostogas kalėdiniu laikotarpiu pavyks susitikti Lietuvoje.

„Per Kalėdas Danielius turės mokykloje atostogas. Tačiau dar yra neaiškus krepšinio treniruočių grafikas. Jei visgi sūnus sportuos per atostogas, teks mums visiems planuoti jį aplankyti“, – apie tolimesnius planus sakė K. Lavrinovičius.

Tačiau jis neslėpė, jog tai padaryti gali būti sudėtinga, nes visi šeimos nariai turi savo planus ir treniruočių grafikus.

Taip pat žiūrėkite: Erzinanti K. Lavrinovičiaus savybė:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų