Pereiti į pagrindinį turinį

K. Winslet ir S. Hayek atsidūrė tarp žurnalo „Elle“ apdovanojimų laureačių

2015-10-20 16:07 diena.lt inf.
Kate Winslet
Kate Winslet / Scanpix nuotr.

Žurnalo „Elle“ specialių apdovanojimų „Moterys Holivude“ (Women in Hollywood) įteikimo ceremonijoje pirmadienį vakare buvo pagerbtos tokios aktorės kaip Kate Winslet (Keit Vinslet), Salma Hayek (Salma Hajek) ir Carey Mulligan (Keri Maligan).

Dvidešimt antrojoje kasmetinėje ceremonijoje, kuri vyko Los Andelo viešbutyje „Four Seasons“ ir kurią vedė amerikiečių komikas Joelas McHale'as (Džoelas MakHeilas), už profesinius pasiekimus taip pat buvo apdovanotos Amy Shumer (Emi Šumer) , Alicia Vikander (Alicija Vikander), Dakota Johnson (Dakota Džonson) ir režisierė Ava DuVernay (Ava Diuvernėj).

Kiekvieną laureatę atskirai pristatė jų artimos draugės arba kitos žvaigždės. K.Winslet apdovanojimą įteikė jos kolegė filme „Divergentė“ (Divergent) Shailene Woodley (Šeilin Vudli), o neseniai mama tapusi C.Mulligan jį priėmė iš Meryl Streep (Meril Strip), su kuria kartu nusifilmavo juostoje „Sufražistė“ ( Suffragette).

S.Hayek apdovanojimą įteikė Zoe Saldana (Zoji Saldana), o Mary J. Blige (Meri Dž.Blaidž) pagerbė A. DuVernay.

Juostoje „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (Fifty Shades of Grey) nusifilmavusią aktorę D.Johnson atėjo palaikyti jos motina Melanie Griffith (Melane Grifit), senelė Tippi Hedren (Tipi Hedren) ir sesuo Stella (Stela). Tarp renginio svečių taip pat buvo Lena Dunham (Lina Danem), Nina Dobrev, Nikki Reed (Niki Rid), Miranda Kerr (Miranda Ker) ir Zoe Kravitz (Zoji Kravic).

Visų laureačių nuotraukos bus spausdinamos žurnalo specialaus „Women in Hollywood“ leidinio viršelyje.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų