Pereiti į pagrindinį turinį

L. Payne'o viešbučio kambaryje – visiška netvarka: paviešintos nuotraukos šokiruoja

2024-10-18 16:31 diena.lt inf.

Policija pranešė, kad trečiadienį Buenos Airėse mirusio buvusios grupės „One Direction“ žvaigždės Liamo Payne'o viešbučio kambaryje rado „visišką netvarką“. Paplitusios kambario nuotraukos – šokiruoja.

Kaip rašo BBC, viešbučio kambaryje, kuriame buvo apsistojęs L. Payne'as, darbuotojai rado „visišką netvarką“, įskaitant ir suniokotus įvairius daiktus.

Policijos teigimu, kambaryje buvo rastas viskio butelis, žiebtuvėlis, mobilusis telefonas.

Įvykio vietoje taip pat aptikta užrašų knygelė ir pasas.

Policija patvirtino, kad po kratos dainininko kambaryje buvo rasta tokių vaistų kaip klonazepamas, kuris vartojamas epilepsijai, nevalingiems raumenų spazmams ir panikos sutrikimams kontroliuoti.

Nuotraukose, kuriomis pasidalijo vietinė žiniasklaida „La Nacion“, taip pat užfiksuota aliuminio folija, baltai milteliai ant, atrodo, apdegusio stalo, taip pat – sudaužytas televizorius. Apartamentų vonioje rasta dar daugiau žvakių vaško ir aliuminio folijos likučių.

„La Nacion“ pranešė, kad balti milteliai yra tiriami, siekiant patvirtinti įtarimus, kad tai – narkotinė medžiaga kokainas.

 

 

Primename, kad 31-erių atlikėjas mirė iškritęs iš trečio aukšto viešbučio balkono.

L. Payne'as išgarsėjo būdamas 16 metų po to, kai 2010 m. „X Faktoriuje“ subūrė vaikinų grupę „One Direction“ kartu su Zaynu Maliku, Louisu Tomlinsonu, Niallu Horanu ir Harry Stylesu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
ko prikibot

kaip moka žmogus taip tvarkosi
1
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų