Pereiti į pagrindinį turinį

Laisva: man vyras nuolat sako, kad visai neturiu papų

2016-04-15 08:04
DMN inf.

Kam labiau patinka ilgi prancūziški bučiniai – vyrams ar moterims? Kiek iš šimto procentų moterų mano, kad yra per daug apkūnios? O kuriai daliai plaukuota vyro krūtinė – seksualu? Kiek procentų vyrų mano, kad jų antrosios pusės kalba per daug?

LNK archyvo nuotr.

Tai tik dalis klausimų, į kuriuos atsakymus išgirsite naujame LNK žaidime „Moterys prieš vyrus“. Pikantiškiausiame TV šou Lietuvoje vieni dalyviai raudonuos iš gėdos, o kiti atviraus apie savo pačių gyvenimus.

Žaidime „Moterys prieš vyrus“ kaunasi dvi komandos – moterų ir vyrų. Jiems užduodami klausimai, kuriuos prieš tai laidos kūrybinė grupė uždavė šimtui moterų arba vyrų. Tokiu būdu paaiškėjo įdomios statistikos.

Pirmojoje laidoje pasirodys Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, dainininkės Laisva ir Katažina Zvonkuvienė bei komandos kapitonė Inga Jankauskaitė. Moterys diskutavo, kas labiau patinka vyrams – moters užpakaliukas ar krūtinė?

Galiausiai sutarė, kad sėdynė traukia labiau. Tik Nijolė išsiskyrė: „Man be papų moteris – negražu. Sakykit ką norit“. Dėl to sutriko Katažina: „Pačiupinėk manuosius, argi negražu?“. Nijolės požiūris į plastines operacijas jos gerbėjams nėra naujiena. Dar prieš aštuonerius metus, būdama 23-ejų, ji viešai prisipažino, kad pasididino krūtis.

Kad putli krūtinė – grožis, su Nijole sutiko ir „Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja, dainininkė ir žurnalistė Donata Gutauskienė-Laisva: „Vyrai pirmiausia žiūri į papus“. Vėliau ji pridūrė: „Man vyras visą laiką sako: Pas tave visai papų nėra“. 

O laidoje dalyvavusiems vyrams teko dilema, kurio nuogo nuotrauką – Vaido Baumilos ar Donato Montvydo – apklaustos moterys norėtų pasikabinti miegamajame. „Aš sakau – Baumilos. Jo kūnas tiesiog geresnis. Gal Donis geriau dainuoja, bet juk plakatą pasikabinti merginos nori ne dėl dainavimo, o dėl kūno. Plakatas nedainuoja, jis kalba kūnu“, - rėžė LNK sporto žurnalistas Tomas Langvinis.

Žaidimas „Moterys prieš vyrus“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų