Pereiti į pagrindinį turinį

Ą. Misiukevičiaus gimtadienio proga – ypatinga mylimojo staigmena: apgalvojo kiekvieną detalę

2024-08-12 16:21 diena.lt inf.

Sekmadienį, rugpjūčio 11-ąją, plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius paminėjo 28-ąjį gimtadienį. Kalbėdamas apie tai, kaip per pastaruosius metus pasikeitė jo gyvenimas, garsus vyras stebėjosi: „Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad po metų turėsiu antrą pusę ir savo gimtadienį sutiksiu Romoje“, – sakė jis. Būtent Ąžuolo mylimasis, prancūzas Jeanas, meiliai vadinamas Bubu, padovanojo įspūdingą kelionę.

Ą. Misiukevičiaus nuotr. / „Instagram“

Anot Ą. Misiukevičiaus, apie kelis mėnesius rengtą staigmeną jis net nenutuokė ir gimimo dieną planavo pasitikti taip, kaip ir kiekvienais metais – viešėdamas Palangoje.

„Kiekvienais metais savo gimtadienį sutikdavau Palangoje su savo šeima. Niekada to labai neakcentavau, o Lietuvoje per mano gimtadienį tikrai būna geras oras“, – pasakojo Ą. Misiukevičius.

Visgi šįkart paskambinęs mamai ir pranešęs, kad planuoja atvykti, vyras sulaukė atsakymo, kad geriau nereikia – ji pati atvyks į Vilnių ir pasveikins sūnų.

Instagramo nuotr.

„Ir mano tėvai žinojo, ir mano močiutė žinojo, ir brolis. Visi žinojo, tik aš visiškai neįkirtau“, – šypsojosi 28-ąjį gimtadienį pasitikęs plaukų stilistas.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jo širdies draugas Jeanas atskleidė, kad į Romą mylimąjį nusprendė nusivežti dėl to, kad tai – ypač romantiškas miestas.

„Pradžioje galvojau apie Paryžių, bet mes susipažinome Paryžiuje – ten jau visko daug turime, norėjau kažko išskirtinio. Pagalvojau apie Italiją, Milaną. Bet Milanas nėra romantiškas. Norėjau romantikos“, – kalbėjo prancūzas.

Jeanas vaikinui padovanojo ne tik kelionę, tačiau ir iki smulkmenų sudėjo visus svarbius akcentus.

„Bubu apgalvojo kiekvieną detalę“, – meiliai apie Jeaną kalbėjo Ą. Misiukevičius.

Instagramo nuotr.

Viešėdami Italijos sostinėje jiedu mėgavosi puikiu maistu, prabangiu viešbučiu ir kaitria vasara. Tiesa, kartais karštis peržengdavo ribas – Ą. Misiukevičius netgi svarstė, ar 40 laipsnių temperatūrą atlaikys jo klausos aparatai.

„Nieko, šampės kalsim ir važiuosim į priekį!“ – šypsojosi gimimo dieną švenčiantis vyras.

Taip pat žiūrėkite: Stilistas Ą. Misiukevičius apie pažintį su mylimuoju:

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
fu

kaip šlykštu
1
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų