Pereiti į pagrindinį turinį

Muzikinė komedija grįžta atsinaujinusi

2009-05-06 09:00
Tautinis: muzikinė komedija "Love & Peace" vadinama išskirtinai lietuvišku spektakliu.
Tautinis: muzikinė komedija "Love & Peace" vadinama išskirtinai lietuvišku spektakliu. / "Jungtinio meno centro" archyvo nuotr.

Į Kauną atvyksta atsinaujinusi gyvo garso muzikinė komedija "Love & Peace". Vytauto Didžiojo universiteto scenoje išvysime pasikeitusią aktorių sudėtį.

Ryškius bohemos atstovų vaidmenis scenoje kurs Žemyna Ašmontaitė ir Audrius Bružas.

Vieną pagrindinių spektaklio aktorių, antrosios atžalos besilaukiančią Gintarę Latvėnaitę, vaidinusią šokėją Iną, keičia žavioji Ž.Ašmontaitė. Žiūrovai ją turėtų atpažinti kaip Džildos vaidmens atlikėją televizijos seriale "Broliai" arba iš jos ir Vido Petkevičiaus dueto "Lietuvos dainų dešimtuke", Eimunto Nekrošiaus spektaklio "Faustas".

Buvusio aktoriaus, hipio Huberto vaidmenį Kaune kurs ne Giedrius Savickas, o Vilniaus Mažojo teatro aktorius A.Bružas. Televizijos žiūrovai jį prisimena dar nuo improvizacijų laidos "Pagauk kampą" laikų, taip pat iš TV serialo "Garbės kuopa". Aktorius ypač išgarsėjo savo rekordu, kai ilgiausiai Lietuvoje dainavo stovėdamas ant galvos viename muzikiniame TV šou.

Šiemet anšlaginėmis premjeromis Kauno ir Vilniaus publikai prisistačiusio spektaklio prodiuseris Audronis Vitkauskas patikino, kad G.Latvėnaitės ir G.Savicko neatsisakoma – su naujaisiais "Love & Peace" aktoriais jie dubliuos vieni kitus atlikdami tuos pačius vaidmenis.

"Love & Peace" pristatoma kaip muzikinė komedija apie meilę, bohemą, pinigus, vyrų ir moterų intrigas, jų paradoksalius santykius ir, svarbiausia, – meilės deficitą.

Šio per Lietuvą keliaujančio spektaklio veiksmas vyksta konkrečių bruožų neturinčiame, bet galima įtarti, kad Kauno mieste. Vykę ir nevykę aktoriai, muzikantai, kompozitoriai, dailininkai ir šokėjai bei kiti bohemos atstovai kasdien renkasi į savotiškos bohemos motinos Emutės vadovaujamą kavinę "Love & Peace". Savaime suprantama, ši publika neatneša kavinei daug pinigų, ir ji bankrutuoja. Žlungančią bohemos šventovę nusprendžia įsigyti verslininkas iš Rusijos Viktoras Maksimavičius. Čia prasideda intriga – mezgasi meilės trikampiai ir keturkampiai, trankiai aiškinamasi santykiai.

"Love & Peace" vadinama išskirtinai lietuvišku spektakliu. Pjesės autorė, režisierius, kompozitorius, aktoriai – lietuviai.


Muzikinė komedija "Love & Peace" VDU Koncertų salėje (S.Daukanto g. 28) – gegužės 6 d. 18 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų