Pereiti į pagrindinį turinį

A. Oleinikas pakomentavo gandus apie įvaikintą vaiką: kol neįvyks, nusprendėme nieko nesakyti

2024-10-04 13:47

Šou versle bręsta grupinės krikštynos. Beveik vienu metu pagausėjo Vudžio, Anatolijaus Oleiniko ir Donato Balvočiaus šeimos. O kitų kolegų pabiručiai – jau pakeliui, tarp jų ir Karolio Akulavičiaus. Nors apie savo atžalas žvaigždės LNK laidoje „KK2 penktadienis“ kalbėjo atvirai, daugeliui jų laukimas buvo ir labai slaptas, ir ilgas. Buvo gandų ir apie įsivaikinimą, ir net apie surogatinę motinystę.

Pranešimo siuntėjų nuotr.

Pirmagimės dukros Elijos dainininkas A. Oleinikas su žmona Inga Oleinik šį birželį susilaukė po 10 metų santuokos. „Laikas taip greitai bėgo, atrodo, ką tik susituokėm, vienas projektas, kitas, ir taip dešimt metų praėjo. Bet kad taip vėlai susilauksime, patiems buvo staigmena. Supratau, kad atidėlioti negalima, nes jau 41-eri, vagonų, į kuriuos gali įšokti, mažėja. Jau laikas bandyti“, – laidoje pasakojo I. Oleinik.

Pastaruoju metu aplinkiniai jau nesitikėjo Oleinikų šeimoje pamatyti atžalų – porą aplenkdavo vaisingumo linkėjimai net per gimtadienius ir Kalėdas. Buvo dar paslaptingiau, nes niekas nematė I. Oleinik besilaukiančios, ir staiga – dukra.

„Kopūstų lysvėj suradau, – juokėsi A. Oleinikas. – Ar prietarai, ar savisauga, nusprendėme nieko nesakyti. Kol neįvyks, kol nepavyks“.

Dėl to ir pasigirdo gandai, kad pora vaiką įsivaikino.

„Ką padarysi, tuomet labai pasisekė mano kopiją įsivaikinti“, – juokėsi dainininkas.

I. Oleinik sako, kad pastoti nebuvo bėdų. „Draugės diegdavo mylėjimosi programėles, vyrus gainiodavo, ant vitaminų sodindavo. O mes šventėm savo 9-erius metus santuokos, išsinuomojome namelį miške romantiškai, kad būtų noras padirbėti. Negaliu pasakyti, kad iš pirmo karto, bet tą mėnesį tikrai“, – apie tai, kaip pasijuto besilaukianti, pasakojo I. Oleinik.

„Vaikas gavosi greičiau nei teisės“, – juokėsi šeima pažymėdama faktą, kad A. Oleinikas iki šiol neturi vairavimo teisų.

Žvaigždės apie kelią į tėvystę – šį vakarą „KK2 penktadienyje“ 19.30 val. per LNK.

D. Balvočius apie žmonos gimdymą sužinojo koncerto metu:

Vasha surengė vaiko lyties atskleidimo šventę:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų