Pereiti į pagrindinį turinį

Paaiškėjo G. Ruplėno sūnaus mirties priežastis: mama paviešino jautrų laišką

2024-03-09 12:24
DMN inf.

Prieš porą dienų Lietuvą apskriejo skaudi žinia – užgeso „Dviračio šou“ kūrėjo Gintaro Ruplėno sūnaus Domanto gyvybė. Šeštadienį jo mama Dalia Ruplėnienė paviešino jautrų laišką.

„Mano vyras ir sūnus, abu, iškeliavo tik 10 metų skirtumu. Abu buvo labai mylintys, tik visada lyg su kokiu atsargumu ta meile dalinosi, lyg specialiai darydami atstumą, kad taip stipriai neprisirištume, lyg žinodami, kad  teks išsiskirti. O tie momentai artumos, kai girdime, matome, liečiame, buvo jautrūs, visada lyg kažkas pakylėto. Mus jungė geras emocinis fonas, nustebdavau, kai Domantas parinkdavo muziką sakydamas, čia – tavo, tau patiks. Nuostabiausia, kad taip ir būdavo, aš net pati nefiksuodavau tos muzikos, o jis įsiklausydavo. Jis buvo kur kas jautresnis už mane, subtilesnis...

Dėkoju, kad buvai/esi/ būsi.

Myliu Tave labai.

Šiandien pasitarę, norint išsklaidyti įvairius žmonių svarstymus, nusprendėme parašyti mirties priežastį. Medicininiais terminais, tai buvo ūminis kvėpavimo ir širdies veiklos sutrikimas, plaučių arterijų trombembolija. Žalingi įpročiai: rūkymas, didelis jautrumas. Visgi, ne apie tai dabar, mes visi dabar esame perėjime ir ne visi jį atlaiko. Kažko pabaiga yra kitko pradžia. Ačiū už Jūsų supratingumą“, – šeštadienį feisbuke rašė D. Ruplėnienė.

 

 

D. Ruplėnas mirė ketvirtadienį. Jam buvo 34-eri metai.

D. Ruplėnienė penktadienį paskelbė ir informaciją apie atsisveikinimą.

Atsisveikinimas vyks šeštadienį nuo 17 – 21 val.,  sekmadienį 12 – 21 val. laidojimo namuose „Amžinybė“ (Vilnius, Talino g. 10A).

Vienas baltos rožės žiedas ir Jūsų buvimas kartu - tai viskas, ko mums reikia.

Primename, kad Domanto tėvas, TV prodiuseris, šou verslininkas, renginių vedėjas G. Ruplėnas mirė 2014 metų birželį Jordanijoje. Jam sustojo širdis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų