Pereiti į pagrindinį turinį

„Panterų“ narės išpažintis: kai dukrai buvo dveji, jis išėjo pas kitą

2016-04-18 07:56
DMN inf.

Merginų grupės „Panteros“ narės Renatos Gaidan gyvenimas kupinas pakilimų ir nuopuolių. Moteris šeimą sukūrė jauna, vėliau sekė skyrybos su vyru, po kurių jai vienai teko kabintis gyvenimui į atlapus.

Kadras iš laidos

„Kai mergaitei buvo dveji metukai, jis išėjo gyventi pas kitą. Jam galvoje buvo vėjas. Aš su vaiku taip ir likau, o jis liko su draugais ir linksmybėmis“, – LNK laidoje kalbės dainininkė.

Renata pasakos, kad turėti šeimą buvo jos svajonė. „Susipažinome, kai man buvo devyniolika, jam maždaug dvidešimt. Buvome bendraamžiai. Ir būdama dvidešimt dvejų metų aš jau norėjau šeimos, norėjau vaiko – ir jį gavau“, – kalbės R. Gaidan.

Dvejus metus Renata buvo laiminga. Laiką leido namuose. Moteris pripažins, kad tuo metu visiškai nesirūpino išvaizda ir figūra, o vyrą pasitikdavo tik su chalatu, nepasipuošusi. „Buvau ta namų šeimininkė, kuri gamina ir pusryčius, ir pietus, ir vakarienę. Jis niekados nevalgydavo pusryčių, kurie būtų pagaminti iš vakarykščio maisto“, – atviravo dainininkė.

Visgi vyras pradėjo negrįžti į namus. „Atleidau, pagalvojau, kad žmogus gal suklydo, bet po kiek laiko jis vėl išėjo“, – pasakojo R. Gaidan.

Išsiskyrusiai su vyru Renatai buvo sunku, tačiau moteris rado darbą kosmetologijos versle: „Kai aš išsiskyriau su vyru, likau be pinigų. Reikėjo galvoti, kaip užsidirbti. Mokėjau priauginti nagus. Taip užsidirbau savo pirmus pinigus“.

Vėliau moteris nutarė pasigražinti – pirmiausia persidažė šviesiai plaukus, paskui pasididino krūtis, galiausiai pradėjo intensyviai sportuoti bei tapo viena seksualiausių Lietuvos moterų.

Laida KK2 – pirmadienį 19 val. 30 min. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų