Pereiti į pagrindinį turinį

Pramoga – ne tik čiuožti, bet ir žiūrėti

2009-01-15 09:00
Pramoga – ne tik čiuožti, bet ir žiūrėti
Pramoga – ne tik čiuožti, bet ir žiūrėti / Mindaugo Ažušilio nuotr. Gudruolė: LTV sporto redakcijos vadovė Laima Janušonytė rado geriausią partnerį - Rotušės čiuožykloje dirbantį trenerį. Ir atkakliai mokėsi čiuožimo figūrų net tada, kai kiti jau ieškojo karštos arbatos.

Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas savo profesionalios karjeros metais ne kartą patyrė, kokie negailestingi pralaimėjus gali būti sirgaliai. Ir kaip jie mėgsta "treniruoti" komentarais. Taip pat kaip ir krepšinio žaidėjus.

Na bent jau ta kompanija, kuri vakar susirinko prie sostinės Rotušės įrengtoje ledo aikštelėje, naujiesiems Lietuvos atstovams – Katherine Copely ir Deividui Stagniūnui – kritiška būti neturėtų. Nes dauguma – Lietuvos televizijos laidų vedėjai ir kiti darbuotojai, kuriems artėjančių televizijos transliacijų iš Europos dailiojo čiuožimo čempionato proga buvo pasiūlyta parodyti gebėjimą čiuožti – ant ledo atrodė kuklokai. Bet dėl to pramoga netapo prastesnė. Juolab kad pradedantieji turėjo nepaprastą trenerę – Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentę Liliją Vanagienę.

"Gaila, kad dėl darbų ne visi mėgstantys čiuožti galėjo atvykti. Bet užtat buvo tokių, kurie šia proga nusprendė pradėti čiuožėjų karjerą", – pasakojo LRT atstovas ryšiams su visuomene Vytaras Radzevičius. Jis pačiūžas apsiavė pirmas ir nekukliai rodė, ko išmokęs žaisdamas ledo ritulį.

Europos dailiojo čiuožimo čempionatas vyks sausio 20–25 d. Lietuvos atstovams K.Copely ir D.Stagniūnui tai bus galimybė išbandyti jėgas prieš kovą Los Andžele vyksiantį pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatą. Šis bus ypač svarbus – 19 geriausių čempionato porų gaus kelialapius į 2010 m. Vankuverio žiemos olimpines žaidynes.

Transliacijos per Lietuvos televiziją:

Sausio 20 d.

18.45 val. – čempionato atidarymas

19.30 val. – porų sportiniai šokiai, trumpoji programa

21.10 val. – porų sportiniai šokiai, trumpoji programa

Sausio 21 d.

14 val. – vyrai, trumpoji programa

21.10 val. – porų sportiniai šokiai, laisvoji programa

Sausio 22 d.

13 val.– ledo šokiai, originalioji programa

21.10 val. – vyrai, laisvoji programa

Sausio 23 d.

14.30 val. – moterys, trumpoji programa

21.10 val. – šokiai ant ledo, laisvoji programa

Sausio 24 d.

14 val. – moterys, laisvoji programa

Sausio 25 d.

15.30 val. – čempionato uždarymas, gala programa

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų