Pereiti į pagrindinį turinį

R. Lukoševičiūtė ištekėjo už 16 metų jaunesnio mylimojo

2016-09-27 13:41 diena.lt inf.

Antradienį Vilniaus santuokų rūmuose žiedus sumainė 41-erių dainų tekstų autorė, atlikėja ir renginių vedėja Rūta Lukoševičiūtė ir 16 metų jos jaunesnis mylimasis Marius Dauda.

Asmeninio archyvo / Facebook nuotr.

„Esame labai laimingi“, – teigė R. Lukoševičiūtė, kuri po oficialios ceremonijos su vyru šventiškai papietavo artimiausių žmonių apsuptyje.

Vasarą Rūta ir Marius ketina dar kartą susituokti bažnyčioje, tuomet ir surengs tikrą puotą. O kol kas pora ketina kelioms „medaus“ dienoms išplaukti į Švediją.

Beje, dar prie kelerius metus R. Lukoševičiūtė tikino, kad tekėti nenorėtų. „Tiesiog dabar nenoriu tekėti ir prie altoriaus manęs nenuvarytų turbūt net su šautuvu. Bet gal pasikeis situacija ir norėsiu baltos nuotakos suknelės?“ – tuomet „Kauno dienai“ sakė R. Lukoševičiūtė.

Išsiskyrusi su beveik aštuoneriais metais už ją jaunesniu dukters Lėjos tėvu Alvidu Kavaliausku, R. Lukoševičiūtė prisipažino, kad apie jaunesnius vyrus nenori net galvoti.

„Kažkada net negalėjau pažvelgti į vyresnius vyrus. O dabar matau daug man nepatinkančio jaunimo. Kaip vėjo pamušalai. Jiems atrodo, kad viskas gyvenime lengvai pasiekiama, nukrenta iš dangaus. Užtenka būti gražiems, jauniems, raumeningiems ir viskas kris po kojomis. Oi, nenoriu, baisus toks jaunimas. Savimylos, narcizai. Todėl pastaruoju metu labai atsargiai žvelgiu į jaunus žmones. Dabar daug mieliau pabendraučiau su daug vyresniu, įdomiu, brandžiu, gyvenimo mačiusiu vyru“, – kalbėjo R. Lukoševičiūtė.

Visgi jos kategorišką nuomonę kaip dūmą išsklaidė lemtinga pažintis. Jau vasaros pradžioje moteris prisipažino, kad draugauja su gerokai jaunesniu vyru, šįkart juodu skiria net 16 metų. „Nuo likimo nepabėgsi. Bet šis nuostabus vyras man patinka viskuo“, – šypsojosi R. Lukoševičiūtė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų