Pereiti į pagrindinį turinį

R. Mikelkevičiūtė: man pasakė aiškiai – televizijai tu netinki

2024-08-19 13:51
LNK inf.

Jau visai netrukus ekranuose pasirodys laidos „Bučiuoju. Rūta“ ketvirtasis sezonas. Tiesa, naujas laidos anonsas gali nustebinti ne vieną – laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė jį ryžosi filmuoti ant televizijos bokšto atbrailos 170 metrų aukštyje. Ir tai – dar ne viskas. Antroje anonso dalyje garsi moteris yra apliejama šaltu vandeniu, o šis kūrybinis sprendimas turi gilią reikšmę Rūtos karjeroje.

Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / „Instagram“ asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtojo sezono anonsas, kuriame R. Milkelkevičiūtė yra apliejama vandeniu ant raudono kilimo, buvo pasidalintas pačios laidos „Bučiuoju. Rūta“ vedėjos socialiniame tinkle „Instagram“.

Prie vaizdo įrašo Rūta pasidalijo ir sunkiu keliu į sėkmę televizijoje, kuris davė nemažai svarbių pamokų.

„Kodėl tą vandenį tau pila ant galvos? Todėl, kad montažo režisierius norėjo man atsidėkoti už visus metus bendro darbo montažinėje! O rimtai kalbant, norėjom kūrybiškai parodyti, jog būti TV laidų vedėja nėra tik nuostabi ir svaiginanti privilegija“, – rašė laidos „Bučiuoju. Rūta“ vedėja.

Pasak Rūtos, televizijoje jai ne vieną kartą teko pasijusti kaip po šalto dušo tiek dėl savų klaidų, tiek dėl kitų klaidų.

LNK reportažas:

Žinoma moteris pasidalijo įsimintina istorija, kuomet per tiesioginę rinkimų transliaciją prarado ir balsą, ir klausą.

„Galite tik įsivaizduoti, kaip atrodė vedėja, mosikuodama rankomis ir linguodama galva tylėdama? O kaip pašnekovams suprasti kada galima kalbėti? Nepadėjo nei karštos arbatos, nei purškalai per pertrauką“, – itin nemalonią situaciją prisiminė R. Mikelkevičiūtė.

Po velnių, kada paleisi tuos papus – vaizdą ekrane matei?

Laidos „Bučiuoju. Rūta“ vedėja susidūrė su nemenkais iššūkiais ir Prezidento rinkimų metu, kuomet bijojo pamesti priklijuojamą liemenėlę.

„Taip bijojau pamesti priklijuotą liemenėlę, kad rankomis įsikibusi laikiau savo krūtinę, kol kantrybės netekusi režisierė ėmė man į ausį šaukti – „Po velnių, kada paleisi tuos papus – vaizdą ekrane matei?“ – socialiniame tinkle „Instagram“ tuo metu ne itin linksmais prisiminimais dalijosi Rūta.

Ir tai – dar ne viskas. Garsi moteris yra patyrusi ir „tuštumą smegenyse“, kuomet iš baimės ir jaudulio nesigauna tinkamai pasisveikinti su žiūrovais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Violeta

Taip ir turi būti , toks pravakuojantis momentas , gerai žiūrisi , toks momentas - VAU , patinka .
0
0
taip

...ir buvo teisūs.
1
0
M

Netinka, vistiek eina ir poto stebimes, kodel televizijoj idomiausia naujos reklamos, kol nenusibosta
2
0
Visi komentarai (3)

Daugiau naujienų