Pereiti į pagrindinį turinį

Išteisino provokuojančius M. Cyrus reklaminius plakatus

2015-09-24 13:23 diena.lt inf.
Scanpix nuotr.

Didžiosios Britanijos reklamos priežiūros tarnyba išteisino reklaminius vienos kosmetikos bendrovės plakatus su skandalingąja Miley Cyrus (Maili Sairus), ši reklama buvo apskųsta dėl „seksualinę užuominą darančios“ atlikėjos pozos plakate.

„MAC Cosmetics“ reklaminėje nuotraukoje hito „Wrecking Ball“ atlikėja įamžinta apsirengusi seksualiu triko. Ji guli ant nugaros, įrėmusi pražergtas kojas į veidrodį, kuriame atsispindi jos tarpkojis,beje, aprengtas.

Daugybė skundų dėl provokuojančios atlikėjos pozos privertė Jungtinės Karalystės Reklamos standartų administracijos (ASA) darbuotojus pradėti tyrimą, kurį užbaigę jie šių reklaminių plakatų neuždraudė.

Savo išvadose ASA pareigūnai skelbia, kad plakatai „daro seksualinę užuominą“, tačiau jie „neturėtų sukelti rimtų arba paplitusių pažeidimų“.

Administracijos vadovai taip pat nurodė, kad šie plakatai negali būti kabinami arčiau nei 100 metrų atstumu nuo mokyklų, tačiau pabrėžė, kad kol kas nė vienas iš šių plakatų nebuvo iškabintas tokiose vietose, todėl galimų pažeidimų nėra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų