Pereiti į pagrindinį turinį

Reperį P Diddy seksualiniu išnaudojimu apkaltino 120 žmonių: 25 iš jų tuo metu buvo vaikai

2024-10-03 10:06 diena.lt inf.

Advokatas teigia, kad P Diddy 120 naujų kaltintojų, iš kurių 25 tuo metu buvo vaikai, pareiškė ieškinius dėl netinkamo seksualinio elgesio.

Scanpix nuotr.

Seanas Combsas, taip pat žinomas kaip P Diddy ir Puff Daddy, jau laukia teismo dėl kaltinimų prekyba žmonėmis. Atsakydamas į naujausius kaltinimus, muzikanto teisininkų komanda pareiškė, kad jis kategoriškai neigia, jog jis ką nors seksualiai išnaudojo. Anot jo, tai melagingi ir šmeižiantys teiginiai.

Reperis P Diddy sulaukė kaltinimų dėl netinkamo seksualinio elgesio iš 120 naujų kaltintojų, įskaitant vieną, kuris tvirtino, kad jam tuo metu buvo vos devyneri metai.

Ieškovams atstovaujantis advokatas Tony Buzbee teigė, jog tikisi, kad ieškiniai bus pateikti per kitą mėnesį.

Jis sakė, kad kaltintojų buvo 60 vyrų ir 60 moterų, o 25 iš jų buvo vaikai įtariamų nusikaltimų metu.

Dauguma T. Buzbee atstovaujamų asmenų yra iš Kalifornijos, Niujorko, Džordžijos ir Floridos, o kaltintojų iš viso yra daugiau nei 25 valstijose.

Įtarimai P Diddy apima laikotarpį nuo 1991 m. iki šių metų.

Be 120 kaltintojų, kitos bylos vis dar nagrinėjamos.

Scanpix nuotr.

Atsiprašymas už „nepateisinamą“ elgesį

P Diddy gresia daugybė kitų per pastaruosius metus pareikštų ieškinių, o naujausi ieškiniai taip pat pateikiami po gegužę pasirodžiusio vaizdo įrašo, kuriame matyti, kaip jis puola savo buvusią merginą Cassie.

Tuo metu jis atsiprašė už savo „nepateisinamą“ elgesį vaizdo įraše, sakydamas, kad jis „pasibjaurėjo“ tuo, ką padarė.

Kaltės nepripažino

P Diddy įkalintas Metropoliteno sulaikymo centre Brukline (Niujorkas), nes rugsėjo 17 d. nepripažino savo kaltės dėl kaltinimų, kad panaudojo savo „galią ir prestižą“, įtraukdamas apsvaigintas moteris į kruopščiai surežisuotus seksualinius pasirodymus su sekso paslaugų teikėjais vyrais renginiuose, vadinamuose „Freak Offs“.

Jis taip pat neprisipažino esąs kaltas dėl reketavimo, prekybos žmonėmis. Jo advokatė tvirtino, kad jis nekaltas ir kovos dėl jo išteisinimo.

P Diddy advokatai pasiūlė 50 mln. dolerių užstato paketą mainais už tai, kad jam būtų skirtas namų areštas su GPS stebėjimu ir griežtais lankytojų apribojimais. Tačiau iki šiol jo teisinės komandos prašymai dėl užstato buvo atmesti.

Tris „Grammy“ apdovanojimus laimėjęs P Diddy 1993 metais įkūrė „Bad Boy Records“ ir yra vienas žinomiausių muzikos vadovų ir hiphopo atlikėjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų