Pereiti į pagrindinį turinį

Sukčių pinklėse – dar viena Lietuvos garsenybė: E. Kučinskas kreipiasi į kiekvieną

2024-08-14 15:26 diena.lt inf.

Pastaruoju metu daugelis Lietuvos garsių žmonių patenka į sukčių pinkles. Tarp šių žmonių ir estrados legenda – Edmundas Kučinskas. Socialiniame tinkle „Facebook“ atlikėjas pasidalijo plintančiu melu kitame socialiniame tinkle „Instagram“. Jo vardu sukčiai sukūrė paskyras populiariose platformose, o iš jų žinutės keliauja, neva, garsų dainininką sekantiems žmonėms.

T. Lukšio / BNS, E. Kučinsko feisbuko nuotr.

Neseniai į sukčių pinkles pateko ir grupės B'avarija narys Juozas Liesis. Jis pasidalijo plintančiu melu elektroniniais laiškais. E. Kučinsko atvejis kitoks. Pasidalindamas apgavyste dainininkas skatino išlikti budriems socialiniuose tinkluose.

„Mieli bičiuliai!

Pirmiausia, kreipiuosi į tuos, kurie turite „Instagram“!

Ir čia atsirado itin aktyviai veikianti feikinė paskyra, kuri apsimesdama manimi vagia mano postus iš feisbuko,  net rašo žinutes ir postus mano vardu per „Threads“. 

Nei „Instagram“, nei „Threads“ kol kas neturiu, todėl nebesekite šios feikinės paskyros ir paraginkite draugus nebesekti.

Taip pat pirmame komentare dar viena, tik šiąnakt atsiradusi, feikinė feisbuko paskyra, su kuria jau spėjo susidraugauti ir keli mano feisbuko draugai. Feisbukas dabar kimšte prikimštas feikinių paskolų siūlytojų ir mirštančių milijonierių, kurie kone kasdien visiems siūlo savo palikimą. Bet, bičiuliai, juk plika akimi matyti, kad tai feikai, nebūkite tokie patiklūs. Viskas gyvenime užsidirbama darbu, o ne „paskolomis“ iš oro, ar mistiniais užjūrio palikimais.

Būsiu dėkingas visiems, kurie reportins šias ir kitas feikines paskyras ir jų postus. Ačiū!“ – savo socialiniame tinkle „Facebook“ rašė E. Kučinskas.

 

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų