Pereiti į pagrindinį turinį

Švęsk su Kazlų Rūda! Jau rugsėjo 7-ąją!

2024-08-22 06:40 diena.lt inf.

Kaip ir kasmet, pirmąjį rugsėjo savaitgalį visus kauniečius kviečiame švęsti Kazlų Rūdos gimtadienį. Unikalus miestas tarp Kauno ir Marijampolės garsėja ne tik savo legendomis apie brolių Kazlų sukurtą rūdos pramonę, bet ir unikalia gamta, netradicinėmis rekreacinėmis zonomis bei savo ramybe. Ir trankiomis miesto šventėmis!

Rugsėjo 7 d. Kazlų Rūda švęs 287-ąjį gimtadienį. Jau nuo 9 val. ryto vyks krepšinio (3x3), paplūdimio tinklinio (2x2), futbolo (7x7) finalinės rungtynės miesto sporto aikštelėse. Nuo 12 val. svečių lauks prekybininkų, tautodailininkų, liaudies meistrų, kalvių edukacijos ir kulinarinio paveldo mugė įvairiose miesto erdvėse. Koncertuos Kazlų Rūdos Kultūros centro meno mėgėjų kolektyvai ir Rimvydo Žigaičio menų mokyklos jaunieji atlikėjai. Miesto centre – pramogos visai šeimai: gigantiškas kliūčių ruožas, atrakcionai vaikams, batutas.

14 val. prie jau net didžiuosiuose Lietuvos miestuose garsėjančio baro „Peronas. Kazlų Rūda“ vyks  „Stand up“ sesija, kurioje dalyvaus:  Gabrielius Liaudanskas Svaras, grupė „Hiparikai“ –  Benas Lastauskas, Markas Žukauskas.

Organizatorių nuotr.

O nuo 18 val. prasidės šventinių koncertų ir iškilmių renginiai didžiojoje scenoje: legendinė „Keistuolių teatro“ koncertinė programa PASKUTINIAI BRĖMENO MUZIKANTAI: Aidas Giniotis, Ilona Balsytė, Dalius Skamarakas, Aurimas Meliešius, Sigitas Mickis. Iškart po jų – EGIDIJUS SIPAVIČIUS su nemirtingais hitais: „Antilopė“, „Diskoteka“ ir kitomis LEGENDINĖMIS DAINOMIS!

Nuo 21 val. miestą drebins grupė THE ROOP ir, žinoma, DJ JOVANI – Jonas Nainys su nauja šokių programa. Mirksės lazeriai, švies ekranai, šurmuliuos mugė, bus daug smagių atrakcionų mažiems, dideliems ir visai šeimai!

Organizatorių nuotr.

Svarstote dalyvauti, bet abejojate dėl susisiekimo? Pasirūpinome ir tuo – prieš pat vidurnaktį iš Kazlų Rūdos svečius į Kauną parveš specialus traukinys, skirtas šventės dalyviams.

2023 m. Kazlų Rūdos šventės akimirkos. Organizatorių nuotr.

Rugsėjo 8 d. 12 val. Šventų Mišių auka Švč. Jėzaus Širdies bažnyčioje. 13 val. V tarptautinio Rimvydo Žigaičio menų festivalio koncertas. KAUNO FORTEPIJONINIS TRIO: Indrė Andruškevičiūtė (smuikas), Asta Krištaponienė (violončelė), Lina Krėpštaitė (fortepijonas). Solistas Giedrius Prunskus (baritonas). Programoje įvairių kompozitorių sakralinės muzikos kūriniai.

Organizatorių nuotr.

Kviečiame į svečius! Paragauti, papramogauti, susipažinti, patirti ir turiningai praleisti savaitgalį Kazlų Rūdoje!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų