Pereiti į pagrindinį turinį

A. Valinskas piktinasi dvigubais standartais: kodėl moterys – kekšės, o vyrai – kazanovos?

2024-10-08 16:07 diena.lt inf.

Televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas žodžio kišenėje neieško. Apie moterimis pasinaudojančius vyrus jis vienareikšmiškas – tokius vadina tiesiog vagimis. Savo nuomonę apie partnerius, finansiškai išnaudojančius moteris, A. Valinskas išsakė gyvenimo būdo laidos „Nuo... Iki...“ komandai.

LNK stop kadras

A. Valinskas sako, kad kalbėdami apie meilės iliuziją, kurią kai kurie vyrai sukuria moterims siekdami vėliau pasipelnyti, turėtume daugiau dėmesio atkreipti į pačias moteris. Pašnekovas tikina, kad moterys turėtų klausyti nuojautos.

„Moteris turi devintą, dešimtą ar tryliktą jausmą, kurio neturime mes, vyrai. Jei jos nejaučia, šioje vietoje, be abejo, reikėtų jas užjausti“, – sakė jis.

Anot A. Valinsko, vyrai, siekiantys pasipelnyti iš santykių yra tiesiog moraliniai nusikaltėliai.

„Tokie vyrai yra gyvenimo ir pinigų vagys. Likimo vagys. Jausmų vagys“, – vardijo prodiuseris.

Juos 57-erių televizijos laidų vedėjas prilygina bičių patinams, su kuriais darbininkės tiesiog nesiterlioja.

„Kai tranai nebeatlieka savo funkcijų arba prieš žiemą, kad nereikėtų jų maitinti, bitės juos išmeta iš avilio. Klausimas yra, kodėl moterys, kaip bitės, juos įsileidžia į savo širdies avilį? Man čia keisčiausia“, – retoriškai klausė pašnekovas.

A. Valinskas nesistebi dvigubais visuomenės standartais, kai suvaidinta meile patikėjusi ir pinigų taip netekusi moteris yra kvailė, o ją apgavęs vyras – apsukrus šaunuolis. Anot jo, moteris kaltė ant pečių visuomenėje kraunama ne tik tokiais atvejais.

„Yra toks nuvalkiotas palyginimas. Spyna yra bloga, jei ką atrakina bet koks raktas, o raktas yra geras, jei atrakina visas spynas. Paprastas palyginimas, žiaurus. Moteris, kuri atsiduoda vyrui, yra k**va, o jis – kazanova, donžuanas!“ – kalbėjo A. Valinskas.

Kaip apsisaugoti nuo vyrų, kurie įtikinamai vaidindami įsimylėjusius siekia tik jūsų pinigų? Kuo baigėsi garsiai vasarą nuskambėjusios istorijos, kurias paviešino žinomas video turinio kūrėjas Skirmantas Malinauskas apie vyrus, kurie apsukę galvą ne vienai moteriai jas tiesiog apvogė? Žiūrėkite gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – per LNK ir LNK.LT.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų