Pereiti į pagrindinį turinį

Vasarą – žiemiškos išdaigos

2009-08-22 23:59
Pūga: iš aukštybių kritusį sniegą tirpdė įkaitę šokėjų kūnai.
Pūga: iš aukštybių kritusį sniegą tirpdė įkaitę šokėjų kūnai. / Arūno Stapono nuotr.

Uostamiesčio naktibaldos jau ruošia roges žiemai. Klubas "Dr.Who" kelioms valandoms buvo virtęs speiguota Aliaska ir kvietė gintis nuo tariamo šalčio apsimuturiavus kailiais.

Tiems, kuriems jau pabodo alinantys vasaros karščiai ir vartymasis paplūdimiuose, vakarėlio šeimininkai paruošė išties gaivinančią staigmeną – žiemos simuliatoriumi virtusioje erdvėje suposi snaigės. Iškritusio sniego pritrūko seniui besmegeniui nulipdyti, tačiau organizatoriai buvo paruošę "kompensaciją". Žvelgiant į baltas egles ir pusnis dekoracijose išties padvelkė Kalėdomis. Specialioje fotoateljė, kuri buvo sumontuota vienam vakarui, linksmai staipėsi norintieji įsiamžinti su rogutėmis ir kitais žiemiškais atributais.

Temperatūrai nukristi iki pavojingos ribos neleido energingų snieguolių, pasipuošusių baltojo sezono apdarais, pajėgos. Klubinėtojai irgi nepraleido pro ausis vakarėlio organizatorių prašymo paisyti aprangos kodo ir išsitraukti iš spintų glūdumos vilnones pirštines, šalikus ir kitus šildančius aksesuarus.

"Dr.Who" direktoriaus Ričardo Piniko įsitikinimu, uostamiesčio publika atvira pokštams, tad klubas dar tikrai pažers teminių vakarėlių. Šį šeštadienį bus atiduota duoklė spalvingam aštuntajam dešimtmečiui, o paskutinį vasaros penktadienį laukia regio fiesta – naktinėtojai galės pasipuikuoti dredais ir bent jau mintimis nusikelti į egzotiškąją Jamaiką pasinėrę į gyvai atliekamos muzikos garsus.

Ištikimieji klubo lankytojai rudenį turėtų suskubti siūdintis apdarus kruvinai Helovino nakčiai – pernai "Dr.Who" įrodė, kad klaipėdiečiai mėgsta aukščiausios prabos siaubą. Pasisekimo sulaukė ir giedra nuotaika visus užkrėtė teminiai "disco" ir "Back to 90‘s" vakarėliai, kvietę prisiminti nesenstančius hitus.

"Idėjų ir fantazijos nestinga. Galbūt viduržiemį pasiūlysime progą išsitraukti seksualiausius bikinius ir akvalangus?" – intrigavo R.Pinikas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų