Pereiti į pagrindinį turinį

Vos grįžęs iš medaus mėnesio J. Morkūnas meilės dainų klausėsi su kita

2015-11-20 09:31 diena.lt inf.
LRT nuotr.

Viena valanda iki filmavimo pradžios – tiek laiko surasti naują laidos vedėją turėjo LRT televizijos projekto „Vario audra” kūrėjai. Nors pučiamųjų orkestrų mūšiui ir turėjo diriguoti jo pagrindiniai vedėjai – Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Savickas – šiam paskutinę minutę pasijutus prastai, teko dar kartą ieškoti pamainos, tačiau šį kartą – žaibo greičiu.

Nedažnas eterio profesionalas sutiktų imtis tokios avantiūros, o verslininko ir renginių organizatoriaus Jogailos Morkūno toks pasiūlymas neišgąsdino. Sulaukęs prodiuserių skambučio, išvakarėse gimtadienį šventęs J. Morkūnas sutiko tuoj pat atvykti į LRT studiją ir į savo rankas perimti skambiausiu muzikiniu projektu vadinamos „Vario audros“ vairą.

„Juk muzika, triūbos, fanfaros ir fejerverkai nesvetimi ir mano asmeniniame gyvenime, kaip gi nesutiksi“, – juokavo J. Morkūnas. Visgi iššūkį jis vertino rimtai: „Puikiai suvokiu, kad galimybių padirbėti su tokiais gražiais, dideliais ir įspūdingais projektais pasitaiko ne kasdien. O dar kaip tik turėjau laisvą popietę“, – nusijuokė naujasis laidos vedėjas.

Kaip tyčia, J. Morkūnas pateko į meilei skirtą laidą, kurioje skambėjo pačios žinomiausios meilę šlovinančios dainos. „Na, va, taigi ką tik pats iš savo medaus mėnesio“, – prikišo komisijos narė Zita Kelmickaitė, pirštu grūmodama naujajam G. Martirosianaitės porininkui.

Kaip J. Morkūnui seksis grįžti į televizijos laidų vedėjo amplua, o svarbiausia – kurie pučiamieji orkestrai pelnys daugiausiai komisijos ir žiūrovų simpatijų, žiūrovai sužinos jau šį vakarą per LRT.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų