Pereiti į pagrindinį turinį

Žuvo garsios grupės „One Direction“ žvaigždė L. Payne'as

2024-10-17 07:01 diena.lt inf.

Iškritęs iš trečio viešbučio aukšto balkono  Buenos Airėse  mirė buvęs „One Direction“ grupės dainininkas Liamas Payne'as. Vyrui buvo 31-eri, rašoma BBC. 

Scanpix, pixabay nuotr.

Policijos pareiškime sakoma, kad L. Payne'o kūną aptiko po to, kai greitosios pagalbos ekipažas reagavo į pagalbos skambutį prabangiame Palermo rajone.

Pasak Buenos Airių policijos, pareigūnai iš pradžių reagavo į pranešimus apie „agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio“.

Kai jie atvyko į viešbutį, pareigūnams buvo pranešta, kad vidiniame kieme pasigirdo stiprus garsas. Netrukus po to jie ten aptiko kūną. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Greitosios medicinos pagalbos direktorius Alberto Crescenti vietos žiniasklaidai sakė, kad L. Payne'as patyrė „sunkių sužalojimų“, bet atsisakė atsakyti į klausimus apie L. Payne'o iškritimo iš balkono aplinkybes.

Scanpix nuotr.

L. Payne'as likus kelioms valandoms iki incidento platformoje „Snapchat“ paskelbė įrašą, sakydamas: „Čia, Argentinoje, nuostabi diena“.

Pasklidus žinioms apie jo mirtį, prie Buenos Airių viešbučio, kuriame įvyko šis įvykis, ėmė būriuotis gerbėjai, todėl policija atitvėrė įėjimą. Kai kurie jo atminimui uždegė žvakutes.

„Buvau savo svetainėje ir mano sesuo man pasakė, kad Liamas mirė“, – naujienų agentūrai „Reuters“ sakė jauna gerbėja, vardu Violeta Antier. „Negalėjome tuo patikėti. Atvykome čia tiesiogiai norėdami įsitikinti, kad tai tiesa.“

L. Payne'as išgarsėjo visame pasaulyje, kai 2010 m. TV šou „X Faktorius“ kartu su Harry Stylesu, Louisu Tomlinsonu, Niallu Horanu ir Zaynu Maliku sukūrė labai mylimą vaikinų grupę „One Direction“.

Anksčiau šį mėnesį L. Payne'as lankėsi savo buvusio „One Direction“ grupės draugo Niallo Horano koncerte Argentinoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų