Pereiti į pagrindinį turinį

G. Nausėda ragina aktyviai balsuoti Seimo rinkimuose: kad nereikėtų sakyti – ir vėl ne tą išrinkome

Prezidentas Gitanas Nausėda kreipėsi į Lietuvos gyventojus, ragindamas dalyvauti juos sekmadienį vyksiančiuose Seimo rinkimuose. Pasak jo, aktyvumas parlamento rinkimuose yra svarbu, nes šiuo metu Lietuvai ypač reikalingi didelį pasitikėjimo mandatą turintys Seimas ir Vyriausybė.

Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / G. Skaraitienės / BNS nuotr.

„Mieli Lietuvos žmonės, kreipiuosi į jus likus keletui dienų iki Seimo rinkimų. Kai kurie jau spėjote atiduoti savo balsus iš anksto, sveikinu jus. Kitus kviečiu ateiti ir balsuoti šį sekmadienį, kad atsikėlus pirmadienio rytą nereikėtų sakyti – ir vėl ne tą išrinkome, kad nereikėtų ketverius metus laukti naujų rinkimų, kad jūsų žodis lemtų, kokia bus Lietuva“, – vaizdo įraše, kuriame kreipiasi į Lietuvos žmones, teigia G. Nausėda.

„Šiandien mums reikalingi didelį pasitikėjimo mandatą turintys Seimas ir Vyriausybė. Nelikite nuošalyje, ateikite balsuoti“, – ragina šalies vadovas.

Pagrindinė Seimo rinkimų diena yra spalio 13-oji, sekmadienis. Rinkimų apylinkės duris sekmadienį atvers 7 valandą ryto ir rinkėjų lauks iki 20 valandos vakaro.

Pasibaigus trims išankstinio balsavimo Seimo rinkimuose dienoms, Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininkė Lina Petronienė sako, kad šie rinkimai iš ankstesnių išsiskiria rinkėjų aktyvumu. Pasak jos, kai kuriose apygardose rinkėjų aktyvumas perkopė 10 proc. ribą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų