Pereiti į pagrindinį turinį

R. Dargis neišgirdo Prezidentės sprendimo dėl rinkimų, pats kandidatuoti neketina

2014-01-22 10:15 diena.lt inf.

Lietuvos pramonininkų konfederacijos vadovas Robertas Dargis sako, jog prezidentė Dalia Grybauskaitė neatsakė į jo klausimą dėl apsisprendimo kandidatuoti dar vienai kadencijai. Pats R.Dargis teigė taip pat sulaukęs siūlymų varžytis prezidento rinkimuose, tačiau neketinąs juose dalyvauti.

"Prezidentės aš klausiau, bet prezidentė išvengė atsakymo, pasakė, kad vasario pradžioje bus apsisprendimas jos. Pasikalbėjome trumpai apie kandidatus, bet tai buvo labai trumpai probėkšmais ir mes nestojom ties ta tema. Aš tikrai neketinu kandidatuoti. (...) Pasiūlymų sulaukiau nemažai, bet aš neturiu tokių idėjų ir esu labai patenkintas tuo darbu, kurį darau, ir aš esu apsisprendęs", - trečiadienį po susitikimo su D.Grybauskaite žurnalistams sakė R.Dargis.

Anot jo, Lietuvos pramonininkų konfederacija ketina susitikti su visais kandidatais į prezidento postą ir tuomet spręs dėl galimos paramos.

"Aš manau, kad mes dar neturime visos paletės kandidatų, kai ją turėsime - apsispręsime. Pramonininkai yra nusiteikę susitikti su visais kandidatais, išklausyti jų visų idėjų ir manau, kad pramonininkai bus aktyvūs ir savo nuomonę pareikš, bet kol kas anksti kalbėti", - kalbėjo R.Dargis.

Apie ketinimus varžytis gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose jau yra pareiškę socialdemokratas Zigmantas Balčytis, Darbo partijos kandidatas Artūras Paulauskas, sąjungos "Taip" vadovas Vilniaus meras Artūras Zuokas, Žaliųjų partijos vadovas parlamentaras Linas Balsys, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Ignalinos meras Bronius Ropė.

Opozicinių konservatorių ir Liberalų sąjūdžio vadovai yra pareiškę, kad jų partijos remtų D.Grybauskaitės kandidatūrą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų