Quantcast

V. Blinkevičiūtė svarsto vesti LSDP sąrašą Seimo rinkimuose, bet sako sprendimo nepriėmusi

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė sako svarstanti vesti partijos sąrašą rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose, tačiau galutinio sprendimo teigia nepriėmusi.

„Neslėpsiu, aš labai rimtai svarstau apie savo galimybę vesti sąrašą į Seimo rinkimus, bet dar galutinių sprendimų nesu priėmusi. (...) Bet kokiu atveju daugiau priežasčių, kad galbūt galėčiau vesti, bet mes turime dar kartą apsitarti su visais mūsų bičiuliais“, – TV3 žinioms sakė V. Blinkevičiūtė.

Ji anksčiau yra teigusi, kad savo sprendimą paskelbs birželio 15 dieną, kai LSDP tvirtins galutinį savo sąrašą į parlamento rinkimus.

V. Blinkevičiūtė kandidatuoja birželio 9 dieną vyksiančiuose Europos Parlamento rinkimuose, socialdemokratų sąraše ji įrašyta pirmuoju numeriu.

Rinkėjų apklausų duomenimis, LSDP šiuo metu yra populiariausia partija šalyje.

Šiuo metu LSDP parlamente turi 13 narių.

Seimo rinkimai vyks spalio 13-ąją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to >>>>Aciu / vesti sąrašą /

to >>>>Aciu / vesti sąrašą / portretas
su šituo sutinku, kad nelietuviška: "siandien dienai” “pernai metais” “ du tūkstantis” kas antras žodis kartojamas “ar ne” “na” ir tt.", bet su šituo "pvz.neBEsuprantu,neBEnoriu,neBEiveikiama,neBEpakeliu" ne - tai normaliai lietuviškai pasakoma (...) užsieniečiams tai neįveikiama". Atsiprašau, bet ne dėl užsieniečių lietuviška kalba. Ir visiškai dzin, kas ten jiems nebepakeliama mūsų kalboje. Mes nesigilinam, ką mums sunku ištarti angliškai ar prancūziškai, ir nekišma jiems savo pastabų dėl jų kalbos. Nereikia lįsti į užpaklį visokio plauko užsieniečiams. Gebkime save, savo kalbą, savo šalį.

Bobutė redakcijai

Bobutė redakcijai portretas
Mano diedas vesdavo ožką į turgų,o čia ponia ves LSDP sąrašą?Ir ką jūs ten rūkot?

rinkėjas

rinkėjas  portretas
Kam jai tokios atsakomybės sėdės Briuselyje ir gaus po 8 tukstančius ir visas išlaidas padengs. Užsidirbs gerą pensiją ir senatvė bus ori. Bet tai įdomiausia kad Prezidentas dar nebuvo išrinkatas ir jau skyrė i pareigas Blinkevičiiūtę tai įsiutino rinkėjus nes parode ,kas socdemai gali buti valdzioje bet jie gi buvo kelias kadencijas ir ar mums nuo to buvo geriau gyventi,
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių