Pereiti į pagrindinį turinį

Premjero žygiai į provinciją baigėsi po rinkimų į Seimą

2013-04-13 03:30
Premjero žygiai į provinciją baigėsi po rinkimų į Seimą
Premjero žygiai į provinciją baigėsi po rinkimų į Seimą / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Premjero Algirdo Butkevičiaus noras sužinoti, kuo gyvena žmonės provincijoje, išgaravo vos pasibaigus pakartotiniams rinkimams į parlamentą, rašo portalas 15min.lt.

Konstituciniam Teismui (KT) dėl šiurkščių pažeidimų anuliavus rinkimų į Seimą rezultatus dviejose apygardose ir mirus vienmandatėje apygardoje į parlamentą išrinktam Juliui Veselkai, kovo 3-ąją teko skelbti pakartotinius rinkimus.

Pozicijas Seime norėjusios sustiprinti partijos aktyviai reklamavo savo kandidatus, į agitaciją įsitraukė ir socialdemokratų lyderis, Vyriausybės vadovas A.Butkevičius.

Palaikydamas Biržų-Kupiškio rinkimų apygardoje kandidatavusį partijos kolegą Aleksandrą Zeltinį A.Butkevičius kartu su juo važinėjo po šiuos rajonus, išklausė gyventojų bėdas.

Žurnalistams pradėjus domėtis, ar A.Butkevičius dalyvauja rinkimų agitacijoje, jis aiškino, kad šie vizitai yra darbiniai. Vyriausybės vadovas aiškino ir toliau vyksiantis pasbendrauti su žmonėmis.

Tačiau pasibaigus rinkimams, kurie buvo sėkmingi premjero reklamuotam A.Zeltiniui, A.Butkevičiaus kelionės į provinciją baigėsi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų