Pereiti į pagrindinį turinį

Seimo nariams – rūpesčiai dėl paveldėtų tarnybinių telefonų

2013-02-08 03:51
Seimo nariams – rūpesčiai dėl paveldėtų tarnybinių telefonų
Seimo nariams – rūpesčiai dėl paveldėtų tarnybinių telefonų / Fotodiena/Dmitrijaus Radlinsko nuotr.

 

„Mėsa patikrinta – valgyti galima.“ Tokių ir dar keistesnių žinučių bei skambučių sulaukia naujieji Seimo nariai, paveldėję iš aktyvios politikos pasitraukusių parlamentarų mobiliųjų telefonų numerius, rašo portalas lrytas.lt.  Kai kurie politikai sako, kad nepažįstamų žmonių skambučių lavina jau erzina, todėl jie prašys Seimo kanclerio pakeisti kadencijos pradžioje gautų telefonų numerius.

Pavargę nuo nepažįstamų žmonių skambučių kai kurie Seimo nariai naujų mobiliųjų telefonų kol kas apskritai nenaudoja - kalba ne už mokesčių mokėtojų, o už savo pinigus.

Tarp tokių yra ir į aktyvią politiką po ketverių metų pertraukos sugrįžęs Artūras Paulauskas. Jis paveldėjo su teisėsauga nemalonumų turinčio Seimo nario Evaldo Lementausko telefono numerį.

A. Paulauskas sako nežinantis ir nelabai besidomintis, kas per žmonės vis dar ieško prieštaringai vertinto buvusio Seimo nario.

„Gaunu ir visokių įdomių trumpųjų žinučių, pavyzdžiui, apie karpių ir upėtakių kainas“, – pasakojo Seimo narys.

„Mano telefonas anksčiau priklausė Seimo nariui Ligitui Kernagiui. Vis dar sulaukiu įdomių skambučių", – pasakojo Seimo narys socialdemokratas Gintautas Mikolaitis.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų