Pereiti į pagrindinį turinį

Kiniškos „improvizacijos“

2009-07-01 16:00
Kiniškos „improvizacijos“
Kiniškos „improvizacijos“ / goche.sohv.com nuotr.

Kinijos automobilių dizaino dirbtuvės „Tong Jian“, anksčiau bendradarbiavusios su vietiniais mašinų gamintojais „Brilliance“, „Chery“ ir „Geely“, pristatė savo konstrukcijos ratuotį.

Pasak interneto portalo „Le Blog auto“, minėta kompanija drauge su Tongai miesto universiteto mokslininkais sukūrė hibridinį sportinį automobilį S11. Šis prototipas „pasiskolino“ keletą svarbiausių dizaino elementų iš pripažintų sportinių modelių „Audi R8“ ir „Ferrari F430“. Netgi savojo automobilio vardą S11 jie užrašė tokiu šriftu, kad jį išvydus pirmoji į galvą atkeliaujanti asociacija - tai „Porsche“ naudojamas „911“ logo.

„Le Blog auto“ duomenimis, naujasis kiniškas bolidas bus varomas visais keturiais ratais, turės penkių laipsnių mechaninę pavarų dėžę ir hibridinį jėgos agregatą, kurį sudarys 2,4 l darbinio tūrio benzininis motoras ir elektros variklis. Detalūs duomenys apie pastarojo galingumą, akumuliatorių tipą ir talpą, kol kas neatskleidžiami. 

Serijinis S11 turįėtų pasirodyti maždaug 2011-aisiais. „Tong Jian“ vadovai skelbia ambicingus planus tapti „rytietišku porsche“.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų