Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas dviračių virtuozo Danny MacAskillo šedevras

2013-06-22 13:02
 Naujas dviračių virtuozo Danny MacAskillo šedevras
Naujas dviračių virtuozo Danny MacAskillo šedevras / Video kadras

Škotijos nutrūktgalvis iš Edinburgo savo ištikimų gerbėjų nepamiršta nė akimirkai ir visiems jiems turi parengęs naują vaizdo bombą!

Prieš kelias dienas Danny MacAskillas pristatė akimirksniu hitu tausi klipą - „Danny MacAskill's Imaginate“.

Šį kartą 27 metų, 176 cm ūgio, dviračių triatlono virtuozas iš Škotijos savo techniką demonstruoja Glazgo mieste įrengtoje uždaroje aikštelėje įrengtame dirbtiniame, vaikiškame miestelyje.

Savo triukus jis demonstruoja tarp namelio, geležinkelio bėgių,  įvairiausių kubų, stačiakampių, rutulių, žaislų, namelių, žaidimo „kauliukų“, didelių kortų, didelio Rubiko, kareivėlių ir net dirbtinio tanko! Danny tampa pats berniuko žaidimų kambario dalimi, žaidimo figūra.

Septynių minučių trukmės filmukas buvo filmuotas ir kurtas net 68 savaites! Kai kuriuos epizodus, norėdamas, kad jie atrodytų gražiau, kartojo 250 kartų.

Škotas demonstruoja puikią techniką ir kartais atrodo, kad jis gimė ir „vaikšto“ su dviračiu.

Mes jau rašėme, kad Edinburgo virtuozas pristatė garsius filmus: „Danny MacAskill vs. San Francisco“, kuris sulaukė apie pusantro milijono peržiūrų „YouTube“. Taip pat šedevrus - „Industrial Revolutions“ ir ypač - „Way Back Home“.

„Noriu išbadyti naujus triukus, naujas kliūtis. Man labai patinka tai, ką aš darau, - teigia Danny. - Ir aš esu laimingas, kad pasirinkau šį kelią".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų