Pereiti į pagrindinį turinį

Populiarėja poilsinės savaitgalio kelionės

2009-03-03 17:48
Populiarėja poilsinės savaitgalio kelionės
Populiarėja poilsinės savaitgalio kelionės / "Sipa press" nuotr. Paryžius – vienas populiariausių miestų savaitgalio kelionėms.

Kelionių organizatoriai džiaugiasi radę bent vieną nišą, kurioje gali dirbti pelningai. Nuo pernai sparčiai populiarėjančių poilsinių savaitgalio kelionių į Europos miestus paklausa nenustoja augusi ir šiemet.

Bendrovės „Horizon Travel“ teigimu, tokių kelionių paklausa praėjusiais metais, palyginti su 2007 m., padidėjo net 60 proc. Šiemet šias keliones taip pat renkasi vis daugiau keliautojų.

„Bendrovė savaitgalio keliones į įvairius Europos miestus siūlo jau šešerius metus, tad galime teigti, jog šiuo metu tokio tipo kelionės yra populiariausios“, – teigė „Horizon Travel“ generalinis direktorius Liutauras Jonaitis.

Esą sparčiai augantį savaitgalio kelionių populiarumą daugiausia lemia nedidelė jų trukmė bei patraukli kaina.

„Tokio tipo kelionės yra atstogų alternatyva tiems poilsiautojams, kurie ypatingai dabar dėl įvairių priežasčių negali sau leisti ilgai atostogauti, o ir savaitgalio kelionės kaina kuriame nors Europos mieste yra nedaug didesnė nei savaitgalio Palangoje ar Druskininkuose“, – tikino L. Jonaitis.

Praėjusiais metais populiariausios savaitgalio kryptys buvo Prancūzijos, Ispanijos, Italijos ir Graikijos miestai.

„Populiarios tapo ir pernai metais pasiūlytos savaitgalio kelionės, aplankant du Europos miestus. Tai turistams suteikia progą pažinti daugiau miestų vienos išvykos metu ir suteikia progą patirti daugiau nuotykių“, - Teigė kelionių organizatorės vadovas.

„Horizon Travel“ per 2008 m. pasiekė beveik 6 mln. litų apyvartą. Bendrovės atstovybėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirba 21 darbuotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų