Pereiti į pagrindinį turinį

KTU moksleivius vilios naujomis studijomis

2012-01-18 21:15
KTU moksleivius vilios naujomis studijomis
KTU moksleivius vilios naujomis studijomis / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Kauno technologijos universitetas rimtai ruošiasi aukštųjų mokyklų mugėms. Kaune mugė vyks jau šį šeštadienį, sausio 21 dieną, o Vilniuje paroda „Mokymasis, studijos, karjera“ – vasario 2-4 dienomis.

Šiuose renginiuose KTU moksleiviams pabandys atskleisti, kaip įgyti šiuolaikišką išsilavinimą, ugdyti geriausius savo gebėjimus, planuoti ir siekti užsibrėžtos karjeros. Lankytojams bus suteikta informacija apie studijas ir laisvalaikį universitete.

KTU šiuo metu suteikia galimybę pasirinkti paklausias studijų programas – pavyzdžiui, aviacijos inžineriją, robotiką, atsinaujinančiąją energetiką, multimedijos technologijas, tekstilės dizainą. Bus pristatytos ir keturios naujausios bakalauro studijų programos: transporto elektronika ir elektroninės mokymosi technologijos (technologiniai mokslai) bei Europos studijos ir viešoji politika (socialiniai mokslai).

Aukštųjų mokyklų mugėje ir parodoje KTU studentai žada pristatyti ir universitete sukurtus bei pasaulinio dėmesio sulaukusius robotus trenerį Juozą ir „Candybot“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų