Pereiti į pagrindinį turinį

Avariją sukėlęs Centro seniūnas užleidžia savo kėdę

2013-04-12 19:01
Avariją sukėlęs Centro seniūnas užleidžia savo kėdę
Avariją sukėlęs Centro seniūnas užleidžia savo kėdę / Tomo Raginos nuotr.

Prieš mėnesį avariją sukėlęs neblaivus Centro seniūnas Vytautas Pauliukas nusprendė nelaukti, kol bus atleistas iš pareigų – jis iš darbo traukiasi savo noru. Neoficialiais „Kauno dienos" duomenimis, vakar buvo pasirašytas įsakymas dėl V. Pauliuko atleidimo, tačiau valdininkas, atrodo, nutarė užbėgti įvykiams už akių.

„Šiandien iš ryto gavau seniūno prašymą – jis pats traukiasi iš pareigų“, – portalui kaunodiena.lt patvirtino Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

D. Ratkelis žada patenkinti V. Pauliuko prašymą. Seniūnas pageidauja iš darbo išeiti nuo kitos savaitės, balandžio 16 dienos.

„Iki tos dienos jis privalės perduoti visus seniūnijos dokumentus, turimą turtą“, – teigė D. Ratkelis.

Savivaldybės vadovas sakė, jog rašte seniūnas nenurodė konkrečių priežasčių, kodėl nori palikti postą – esą jis traukiasi dėl asmeninių motyvų.

Centro seniūnas V. Pauliukas portalui kaunodiena.lt patvirtino penktadienį įteikęs prašymą jį atleisti iš darbo.

„Man suėjo 60 metų, jau užtenka. Mano darbu buvo nepatenkinti, kiek galima kentėti, kai vis linksniuoja mano vardą“, – savo priežastis įvardijo seniūnas.

Jis nenorėjo atskleisti, ką žada veikti toliau. „Tai mano asmeninis reikalas“, – atkirto V. Pauliukas.

Portalas kaunodiena.lt rašė, kad V. Pauliukas avariją sukėlė kovo 15 dieną Merkinės gatvėje ir apgadino savivaldybei priklausantį automobilį „Mitsubishi Lancer“. Po įvykio seniūnas į alkotesterį pripūtė 0,45 promilės. Kokią baudą seniūnui skirti, spręs Kauno apylinkės teismas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų