Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl ledo arenos reikėtų apklausos

2024-07-16 17:37

Kaip matome, ir toliau Klaipėdoje yra buldozeriu stumiamas vadinamosios ledo arenos projektas, kuris kainuos 20 mln. eurų, išimtų iš klaipėdiečių kišenių.

Klaipėdos miesto savivaldybės nuotr.

Neveikia nei daugumos žmonių skeptiškas požiūris į tokį „objektą“, nei klaipėdiečių pastabos, kad jo visai nereikia, nei tiesioginė kritika ir priminimai, kad miesto pinigus naujoji valdžia planavo taupyti, o ne mėtyti. Atrodo, kad kažkas šį projektą nuleido iš Vilniaus ir vis spaudžia Klaipėdą: greičiau, greičiau statykite.

O gal kažkam labai prireikė, kaip galima numanyti, gerai apmokamų etatų, kurių toje naujai pastatytoje ledo arenoje bus ne viena dešimtis, gal kažkas jau ir direktoriumi labai nori tapti ir kepti pareigybes?

Nemalonu, kad tai daroma neatsiklausus žmonių. Pavyzdžiui, dėl S. Nėries gatvės pervadinimo, kaip teko skaityti „Klaipėdoje“, bus rengiama apklausa, o dėl 20 mln. eurų kainuosiančio objekto jos nebuvo ir, atrodo, neplanuojama.

Mūsų Lietuvoje taip jau yra įprasta, kad apklausos vykdomos dėl visokių niekų, nereikšmingų reikalų. Taip sakant, reikškite, paprasti žmonės, savo nuomonę į sveikatą, o rimti ir daug pinigų reikalaujantys projektai realizuojami tyliai. Panašiai vyko ir su nacionaliniu stadionu, dėl kurio taip pat jokios apklausos nebuvo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų