Pereiti į pagrindinį turinį

Šviesoforizacija Klaipėdoje tęsiasi?

2024-10-15 12:42

Žinote, ta nesibaigianti šviesoforizacija jau ima nervinti, taip ir norisi paklausti, kada baigsite tą nesąmonę, kiek dar tai tęsis?

Kai atėjo nauja valdžia, daugelis džiaugėsi ir tikėjosi, kad jau dabar bus pradėti ardyti pertekliniai šviesoforai, atsiras vadinamosios žaliosios lentelės, kurios buvo nuimtos anksčiau.

Tačiau taip neįvyko. Šviesoforų mieste niekas neardo, o šviesoforizacija vyksta nesustabdoma. Nauji šviesoforai atsirado Mokyklos, Liepų, Liepojos ir kitose gatvėse, kai kur – net ir ne po vieną.

Suprantama, jog anos valdžios buvo pasirašytos sutartys ir reikėjo jas vykdyti, tačiau matome, kad nežadama sustoti.

Kyla klausimas, kada miesto politikai ir valdininkai sustos? Galėtų, tai turbūt savo miegamajame pasikabintų. Kiek dar brangių perteklinių šviesoforų bus pristatyta? Nejaugi jie nemato, kokios spūstys rytais ir vakarais būna Klaipėdoje? Nejaugi niekas nemato ir to, kad jos atsiranda būtent tada, kai pastatomas naujas šviesoforas?

Iš Klaipėdos be pusės aštuonių vakaro be eilių neišvažiuosi, nes, pavyzdžiui, Liepų gatvėje šviesoforai yra montuojami vienas po kito. Kol jų nebuvo, ir tokių eilių nebuvo.

Ir klausimas, kada bus grąžintos žaliosios rodyklės? Pavyzdžiui, išsukant iš Trilapio į Liepų gatvę, jos mirtinai reikalingos, bet jų kažkodėl nėra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų