Quantcast

G. Meloni: mėginimas demonizuoti kraštutinių dešiniųjų rinkėjus tampa nebeveiksmingas

  • Teksto dydis:

Italijos ministrė pirmininkė Giorgia Meloni (Džordža Meloni) pirmadienį pareiškė, kad nuolatinis mėginimas demonizuoti kraštutinių dešiniųjų rinkėjus tampa nebeveiksmingas.

Tokie jos komentarai pasirodė po to, kai Prancūzijos partija „Nacionalinis sambūris“ (RN) sekmadienį iškovojo triuškinančią pergalę pirmajame pirmalaikių parlamento rinkimų ture.

„Pastebiu tai, kas įvairiomis formomis vyksta ir Italijoje: nuolat bandoma demonizuoti ir įsprausti į kampą žmones, kurie nebalsuoja už kairiuosius“, – naujienų agentūrai „Adnkronos“ tvirtino politikė.

„Tai triukas, kuriuo siekiama išvengti diskusijų apie įvairių politinių pasiūlymų privalumus. Tačiau šiuo triuku patiki vis mažiau žmonių“, – pridūrė ji.

G. Meloni – labiausiai nuo Antrojo pasaulinio karo laikų į politinio spektro dešinę pasislinkusios Italijos vyriausybės lyderė – pasveikino Marine Le Pen (Marin Le Pen) kraštutinių dešiniųjų partiją, kuri gavo 33,15 proc. balsų ir iškovojo triuškinančią pergalę pirmajame rinkimų ture.

„Politiniu lygmeniu sveikinu „Nacionalinį sambūrį“ ir jo sąjungininkus su akivaizdžia sėkme pirmajame ture“, – teigė G. Meloni, pažymėdama, kad M. Le Pen partijai pavyko rasti sąjungininkų ir konservatyviojoje Respublikonų partijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai ne Benito Musolinio Italija.

Tai ne Benito Musolinio Italija. portretas
Kale Meloni parsidave kaip stoties kekse Briuselio pi.derbolsevikams. Tokia pasitiketi NEGALIMA ir isvis italai yra tokia tauta kuri parsiduos bet kam kas daugiau uzmokes.

Nuomone

Nuomone portretas
Giorgio Meloni protinga moteris.Ji turetu buti vietoje zioplos Kajos.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikra itale. Tegul visur lai buna blondes.Juk normaliu vyru nera.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių