Quantcast

Izraelyje ir vėl vyko protestai prieš B. Netanyahu vyriausybę

Tūkstančiai žmonių antradienio vakarą Izraelyje vėl protestavo prieš premjero Benjamino Netanyahu vyriausybę ir pasisakė už Gazos Ruože vis dar laikomų įkaitų paleidimą.

Remiantis Izraelio žiniasklaidos pranešimais, demonstrantai Jeruzalėje prie Kneseto (parlamento) ragino surengti naujus rinkimus.

Antradienis buvo trečia diena iš eilės, kai šalyje vyko antivyriausybinės demonstracijos. Artimiausiomis dienomis planuojama surengti daugiau mitingų.

Izraelyje jau daug mėnesių vis organizuojami masiniai protestai prieš vadovybę. Daugybė izraeliečių kaltina B. Netanyahu paklūstant savo koalicijos partnerių ekstremistų reikalavimams ir užkertant kelią susitarimui dėl „Hamas“ laikomų įkaitų paleidimo.

Kai kurie ministrai prieštarauja galimam susitarimui su islamistine palestiniečių organizacija, nes jis taip pat sudarytų sąlygas paliauboms ir palestiniečių kalinių paleidimui iš Izraelio kalėjimų.

B. Netanyahu dėl netiesioginių derybų sąstingio savo ruožtu kaltina „Hamas“ ir šios grupuotės bekompromisę poziciją.

Pastaruoju metu Izraelyje vis daugiau žmonių dalyvauja masinėse demonstracijose prieš vadovybę.

Pirmadienio vakarą prie privačios premjero rezidencijos Jeruzalėje kilo demonstrantų ir policijos susirėmimai. Keli žmonės buvo sužeisti. Policija taip pat sulaikė kelis demonstrantus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
tuos visus karo parazitus perduot TKT be jokiu isimciu nepaliekant vatinkvizicijos su visais satanystais p=0

Vatnykas tipiškas

Vatnykas tipiškas portretas
Išeina, kad žydai irgi yra vatnykai ? Ar kaip čia ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių