Quantcast

Princas Viljamas ir K. Middleton iš Bekingemo rūmų planuoja perkelti du vaikus: bijo Hario likimo?

  • Teksto dydis:

Kate Middleton ir princas Viljamas planuoja perkelti princesę Šarlotę ir princą Louisą iš Bekingemo rūmų, pranešė užsienio portalas „Marca“.

K. Middleton ir princas Viljamas gali imtis labai drąsaus žingsnio, kurio metu jų du vaikai išsikraustys iš karališkosios Bekingemo rūmų rezidencijos.

Karaliui Karoliui III įgyvendinant naują politiką, kuria siekiama sumažinti dirbančių karališkųjų asmenų skaičių šeimoje, daug galvojama apie jauniausių karališkųjų šeimos narių ateitį.

Princas George'as, vyriausias iš trijų princo ir princesės vaikų, yra sosto įpėdinis, kuris ateityje gali tapti karaliumi. Tačiau kyla klausimas, kas atsitiks su dviem jo broliais ir seserimis – Šarlote ir Louis'u.

Princo Viljamo ir Velso princesės K. Middleton artimi šaltiniai portalams „The Daily Mail“ ir „The Daily Beast“ pranešė, kad jie jau priėmė sprendimą dėl savo dviejų jauniausių vaikų.

Scanpix nuotr.

Bijo princo Hario likimo

Šeima nenori, kad vaikai išsiugdytų tą patį „atsarginį/laisvą“ mentalitetą, kuris apibūdino pastarąją princo Hario karjerą.

Todėl Viljamas ir K. Middleton nori, kad jų vaikai siektų ateities toli nuo Bekingemo rūmų, jog jie galėtų rasti tikrąją prasmę.

Žinoma, vargu, ar tai reiškia, kad jie paliekami savieigai, nes per karališkus ryšius jiems bus rastas koks nors užsiėmimas.

Princesė Šarlotė – labai populiari mergaitė

Neseniai Taylor Swift koncerte Londone, kuris vyko per princo Viljamo gimtadienį, karališkoji šeima taip pat susitiko su T. Swift vaikinu – futbolininku Travisu Kelcu ir jo vyresniu broliu Jasonu Kelcu.

T. Swift instagramo nuotr. (kairėjė – atlikėja T. Swift, viduryje  – karališkoji šeima, dešinėje – T. Swift vaikinas T. Kelcas).

T. Kelce'as sakė, kad princesė Šarlotė buvo be galo maloni. Jo brolis taip pat negailėjo komplimentų karališkajai šeimai. „Princas Viljamas buvo fantastiškas. Princas George'as taip pat buvo puikus, bet svarbiausia buvo princesė Šarlotė. Ji – be galo žavinga. Negaliu apsakyti...“ – kalbėjo J. Kelce'as.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisybė

Baisybė portretas
Ten toks durnynas, o visam paradui diriguoja baisų baisiaisia baisuoklė camila, o tas senukas jos visur klauso...

Bambeklis

Bambeklis portretas
Įdomu, ar redakcijai užtenka melasos tokiems gėdingiems straipsniams?

Šita šeimynėlė

Šita šeimynėlė portretas
Jau seniai mane užkniso, kaip ir viena Lietuvoje. Kažkokie susireiksminę klaunai.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių