„Norime pasakoti istorijas per maistą. Ir, žinoma, kalbėti apie dalykus, kurie vyksta mūsų planetoje. Manau, tai padarys dar stipresnį įspūdį, kai būsite ten ir žiūrėsite į Žemę“, – kalbėjo virtuvės šefas Rasmus Munk.
Pirmas į kosmosą kilęs Jurijus Gagarinas iš aliuminio pakuotės į burną išsispaudė jautienos ir kepenų pastą. Tad ar neteks svečiams nusivilti? Šefas ramina, jog jis gamins, o meniu bus įkvėptas 60 metų kosmoso naujovių. Bet kosminis meniu turi ir kosminę kainą – malonumas atsieis pusę milijono dolerių.
Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:
„Dirbame prie medūzos baltymų, kurie švytėtų tamsoje. Taip pat kuriame valgomą kosminę šiukšlę iš palydovo. Norime kalbėti apie pokyčius planetoje – nuo miškų kirtimų, baigiant temperatūros kilimu ir šiukšlėmis jūrose“, – aiškino R. Munk.
Į tokį nuotykį laimingieji leisis 2025-ų metų pabaigoje.
Naujausi komentarai