Pereiti į pagrindinį turinį

V. Zalužnas pasveikino ginkluotųjų pajėgų karius: Ukraina nepasiduoda jūsų dėka

2023-12-06 08:08

Didžiuojuosi visais, kurie šiandien yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose. Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas, sveikindamas karius su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų diena, kuri pažymima gruodžio 6-ąją, praneša UNIAN.

Scanpix nuotr.

„Ukraina nepasiduoda jūsų dėka. Ir jūsų dėka aš vis įsitikinu: kad ir kaip mums būtų sunku, mums tikrai nebus gėda“, – pabrėžė jis.

V. Zalužnas padėkojo visiems, kurie gina Ukrainą, ir ypač tiems, kurie šiandien „mūšių ugnyje ir apšaudomi, šaltuose apkasuose ir griuvėsiuose tvirtai laiko gynybą ir naikina klastingą priešą“. Anot jo, būtent šie žmonės gina Ukrainos vaikų ateitį. „Dėl to mes kovojame, neturėdami teisės pralaimėti“, – pabrėžė V. Zalužnas.

Gruodžio 6-ąją Ukrainoje minima Ginkluotųjų pajėgų diena.

Kaip rašo UNIAN, Ukrainos kariai šventės proga padovanojo dovaną – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo duomenimis, pastarąją parą šalies teritorijoje buvo sunaikintas rekordinis okupantų rusų skaičius – 1 tūkst. 270. Nuo Rusijos plataus masto invazijos pradžios Ukrainoje jau žuvo apie 335 tūkst. 110 rusų kareivių.

Daugiau naujienų