Pereiti į pagrindinį turinį

Įtariamo Volgogrado geležinkelio stoties sprogdintojo tėvai davė kraujo DNR tyrimui

2013-12-30 11:21
Reuters nuotr.

Pavelo Pečionkino, kuris, kaip įtariama, galėjo susisprogdinti Rusijos pietinio Volgogrado miesto geležinkelio stotyje, tėvai pirmadienio rytą davė kraujo DNR tyrimui, po kurio paaiškės, ar jų sūnus dalyvavo sekmadienį surengtame teroro akte.

P.Pečionkino tėvas Nikolajus Pečionkinas agentūrai „Interfax“ pasakojo, kad pirmadienį į Volžsko miestą Marių respublikoje iš respublikos sostinės Joškar Olos atvyko grupė policininkų, kurie iš jo ir žmonos Fantazijos paėmė kraujo DNR analizei.

„Ryte atvažiavo pas mane į namus, paėmė kraujo, sakė, kad DNR tyrimui. Po to nuvažiavo pas žmoną į darbovietę, kur taip pat paėmė jos kraujo“, – sakė N.Pečionkinas.

Jis pridūrė, jog neketina teisinti sūnaus. „Neginu Pašos, tegul jį areštuoja, pasodina (į kalėjimą), bet tokios baigties savo sūnui nenorėjau. Jis ir jaunesniojo sūnaus karjerą sugadino“, – sakė N.Pečionkinas.

Vienas šaltinis sakė, kad P.Pečionkinas prisidėjo prie Dagestano kovotojų 2012-ųjų pavasarį.

„Pavelo tėvai – Nikolajus ir Fanazija – atvažiavo į Dagestaną šių metų rugsėjį ir ieškojo jo Buinaksko mieste ... Po bevaisių paieškų jie įrašė vaizdo kreipimąsi savo sūnui, kuris persivadino musulmonišku vardu – Ansaru arba ar-Rusi (Rusijumi). Jiems nepavyko surasti savo sūnaus, todėl jie vėl grįžo namo“, – pasakojo šaltinis.

Jis pridūrė, kad savo gimtajame regione P.Pečionkinas dirbo greitosios pagalbos felčeriu.

Tuo tarpu „Interfax“ neturi informacijos, kuri patvirtintų, kad P.Pečionkinas yra prisidėjęs prie 17 žmonių gyvybių nusinešusio kruvino išpuolio Volgograde.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų