Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos regiono futbolo taurė – Plungės „Babrungui“

2015-11-11 14:42

Naujuoju Klaipėdos regiono futbolo taurės šeimininku tapo Plungės „Babrungo“ klubas, finale po 11 m baudinių įveikęs uostamiesčio „Saremos“ ekipą.

Plungėje vykusios lemiamos varžybos baigėsi lygiosiomis – 3:3, o nuo 11 m žymės taikliau smūgiavo šeimininkai – 3:1.

Dar prieš turnyro pradžią buvo žinoma, jog taurė turės kitą savininką, nes 2014 metų varžybų nugalėtojai – Gargždų „Gargždų Pramogų–Taško“ futbolininkai, finale Plikių „Klarksono–Sakuonos“ ekipą įveikę taip pat po 11 m baudinių (5:4; pagrindinis laikas 1:1), pasitraukė iš Klaipėdos regiono čempionato.

Finalo, nors ir vyko Plungėje“, favoritais buvo laikomi „Saremos“ žaidėjai, prieš tai laimėję pirmenybių aukso medalius ir sezonui baigiantis demonstravę gerą sportinę formą.

Po to, kai 19-ąją min. plungiškis Aurelijus Barusas nukreipė kamuolį į savo vartus, ši prielaida sustiprėjo.

Po pertraukos įvykiai aikštėje klostėsi taip, kaip ir laukė žiūrovai. 48-ąją min. Andrius Domarkas išlygino rezultatą, 61-ąją min. Gintautas Endriekus, realizavęs 11 m baudinį, persvėrė jį, o 72-ąją min. Edvinas Mickevičius „Babrungo“ atotrūkį padidino iki dviejų įvarčių – 3:1.

Tačiau čempionai nesirengė kapituliuoti. 80-ąją min. Evaldas Garbauskas sušvelnino skirtumą, o 83-iąją min. kapitonas Ramūnas Narvilas atstatė pusiausvyrą – 3:3.

11 m baudinių kovoje „Saremos“ žaidėjai buvo sutrikę. Net trys šios komandos futbolininkų smūgiai iš keturių nepasiekė tikslo. Vos vienintelis Edgaras Doragavcevas sugebėjo nuginkluoti „Babrungo“ vartininką Tadą Aleksandravičių. „Babrungo“ ekipoje taiklūs buvo Andrius Miknius, E.Mickevičius ir A.Barusas.

Pakeliui į finalą plungiškiai nugalėjo dvi Klaipėdos komandas – ketvirtfinalyje „AGRpaką–Sendvarį“ (3:1) ir pusfinalyje „Rosą (8:2). „Sarema“ 8:3 nugalėjo uostamiesčio „Koralą“ ir 7:2 „Klarksoną–Sakuoną“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų