Pereiti į pagrindinį turinį

Žalgiriečius nuskriaudęs treneris: mūsų tikslas - išlikti

2024-08-26 14:16

Nesvarbu, kurioje turnyro lentelės vietoje būtų Marijampolės "Sūduva", Vilniaus "Žalgirio" futbolininkams suvalkiečiai ir toliau lieka sunkiai įkandamu riešutu. „TOPsport A lygos“ 28-ojo turo rungtynėse Marijampolėje „Sūduvos“ ir „Žalgirio“ ekipos pelnė po įvartį ir išsiskyrė taikiai 1:1.

Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / E. Žaldario nuotr.

„Liūdnos mintys, nes vėl nepavyko pelnyti 3 taškų. Vienas taškas mūsų netenkina“, - komentavo „Sūduvos“ vairininkas Dovydas Lastauskas.

Rungtynių Marijampolėje pradžioje ekipos apsikeitė smūgiais – vilniečių gretose dukart smūgiavo Liviu Antalis, tačiau vienas jo smūgis skriejo pro šalį, o kitą sugavo vartininkas Giedrius Zenkevičius. Sūduviečių gretose laimę iš toli pabandė Rokas Filipavičius, bet problemų vartų sargui Arpadui Tordai'ui nesukėlė.

Yra sakoma, kad geras perdavimas neprapuola. Artiomo Fiodorovo pasiųsto kamuolio į baudos aikštelę niekas nepalietė ir jis klastinga trajektorija įskriejo į vartus.

Kėlinio viduryje pavojingą kontrataką surengė marijampoliečiai – A. Fiodorovas perdavė kamuolį Rokui Filipavičiui, o pastarasis pavojingai smūgiavo visai greta virpsto.

39-ąją minutę puikų reidą atliko Romualdas Jansonas, tiesa, jo smūgį blokavo aikštės šeimininkų gynėjas. Per arbitro kompensuotą pirmojo kėlinio laiką progą turėjo Joelis Bopesu, bet gynėjo stipriai smūgiuotą kamuolį atrėmė G. Zenkevičius.

53-iąją minutę į aikštės šeimininkų vartus buvo skirtas baudinys, kurį sėkmingai realizavo L. Antalis.

Po įmušto įvarčio vilniečiai visiškai perėmė iniciatyvą, tačiau labai pavojingų epizodų nebuvo nei prie vienų, nei prie kitų vartų. Susitikimą vilniečiai baigė mažumoje – raudoną kortelę prieš save išvydo Myroslavas Mazuras.

Tašku sąskaitą papildę Dovydo Lastausko auklėtiniai žengia devinti turėdami 25 taškus, o žalgiriečiai su 57 taškais – pirmi.

„Varžovai daugiau kontroliavo kamuolį, bet tokia buvo rungtynių plano dalis. Gaila, kad varžovui gavus raudoną kortelę, tuo nepasinaudojome. Tačiau savo vyrams priekaištų neturiu. Kai atrodo, kad kojos jau sunkios, negalime pabėgti, vis tiek einame į priekį ir stengiamės laimėti. Mūsų tikslas aiškus – išlikti lygoje“, - sakė D. Lastauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų