Pereiti į pagrindinį turinį

MMA bušido kovos narve sugrįžta rugsėjį: KOK pristato MMA BUSHIDO‘93 turnyrą

2024-07-10 10:11 diena.lt inf.

Vienas prestižiškiausių mišrių kovos menų (MMA) renginių Lietuvoje – MMA bušido sugrįžta į Vilnių. Rugsėjo 21 d. „TwinsBet“ arenoje įvyks ilgai lauktas MMA bušido turnyras aštuonkampyje, kurį pristato KOK organizacija. Šis ypatingas sporto įvykis sutrauks pajėgiausių Lietuvos ir pasaulio MMA kovotojų ir MMA sporto aistruolių.

Organizatorių nuotr.

Pastaraisiais metais išaugęs susidomėjimas UFC kovomis aštuonkampyje sugrąžina Lietuvą į kovos menų epicentrą. MMA – tai kontaktinė kovinė sporto šaka, kurioje derinami smūgiavimo ir imtynių ant žemės elementai, apimantys įvairių dvikovinių sporto šakų technikas.

Lietuvos bušido federacija (LBF), gyvuojanti nuo 1999 m., turi ilgametės patirties šioje srityje.  Lietuvos bušido ringe užaugo ir savo pasiekimais Lietuvą garsino ir vis dar garsina tokie kovotojai kaip Kęstutis Smirnovas, Egidijus Valavičius, Marius Žaromskis, Julija Stolerenko, Ernesta Kareckaitė, Sergeij Greičiho, Tomas Pakutinskas, Teodoras Aukštuolis, Remigijus Kazočiūnas, Tadeušas Cholodinskis, Ignas Barysas, Remigijus Morkevičius, Valentinas Golubovskis, Raimondas Krilavičius, Mindaugas Smirnovas, Rokas Stambrauskas ir daugelis kitų. Šie kovotojai dalyvavo prestižiniuose turnyruose, tokiuose kaip UFC, PRIDE, RIZIN, SHOOTO, ZST, BELLATOR, STRIKEFORCE, K-1, DREAM, ir daugybėje kitų Japonijoje, JAV ir Europoje.

LBF aktyviai bendradarbiauja su Japonijos MMA organizacijomis ir yra pasirašiusi strateginius partnerystės susitarimus su PFL ir BELLATOR MMA organizacijomis. Šie susitarimai, apimantys ir sportininkų mainus, sudaryti vieninteliu tikslu – pakelti kovotojų lygį ir tobulinti jų meistriškumą. Netolimoje ateityje numatomas bendras LBF ir PFL organizacijų projektas, kuris turėtų įvykti Vilniuje.

MMA BUSHIDO‘93 turnyras yra puiki proga ne tik pamatyti aukščiausio lygio kovas, bet ir pajusti ypatingą sporto atmosferą. Renginio metu galėsite iš arti stebėti intensyvias ir dinamiškas kovas, pajusti kovos menų dvasią ir palaikyti stipriausius ir savo mėgstamus kovotojus. Jau žinoma, kad rugsėjo 21-ąją vyks titulinė kova, kurioje dalyvaus R. Krilavičius. Šiuo metu vyksta derybos su „Bellator“ MMA atstovais dėl jo varžovo parinkimo.

Rugsėjo 21 d. Vilniuje bušido narve vyksiantis MMA BUSHIDO‘93 turnyras žada būti įspūdingas ir kupinas adrenalino. Nepraleiskite progos tapti šio didžiojo sporto renginio dalimi ir patirti tikrąją kovos menų magiją „TwinsBet“ arenoje!

Bilietai: www.bilietai.lt.