Pereiti į pagrindinį turinį

Olimpiečiai I. Tobias ir D. Stagniūnas treniruotes nusprendė pratęsti Maskvoje

2014-02-10 07:06 diena.lt inf.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / A. Ufarto/BFL nuotr.

Šokėjai ant ledo Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas jau keletą kartų treniravosi Sočio (Rusija) žaidynių olimpinio parko dailiojo čiuožimo arenoje.

Pasak Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), Lietuvos, kaip ir kitų šalių poros, pratyboms "Iceberg" rūmuose kasdien turi vos pusvalandį. Ant ledo čiuožėjai būna ne vieni - greta čiuožia dar keli kiti duetai.

Iš anksto žinoję, kad Sočyje bus tokios sąlygos, šokėjai kartu su kitomis Igorio Špilbando treniruojamomis poromis suplanavo porai dienų skristi treniruotis į Maskvą.

"Iš pradžių aš jiems siūliau nevažiuoti į Maskvą. Kadangi ten čiuožėjai neturės šalia mediko, jei kiltų kokių problemų, todėl čia būtų saugiau. Tačiau, apsvarstę visus už ir prieš, nutarėme, kad reikia skristi. Porai reikia kuo daugiau treniruotis, o čia tam nėra galimybių. To pusvalandžio nepakanka. Todėl jie rytoj

(pirmadienį - BNS) turėtų išskristi ir trečiadienį grįžti", - cituojamas Lietuvos rinktinės vyriausiasis gydytojas Dalius Barkauskas.

Sočio žiemos olimpinių žaidynių dailiojo čiuožimo varžybų šokių trumpoji programa numatyta vasario 16-ąją, o laisvoji - vasario 17-ąją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų