Pereiti į pagrindinį turinį

Rinktinė išliks J.Couceiro prioritetu

2009-04-15 09:00
Rinktinė išliks J.Couceiro prioritetu
Rinktinė išliks J.Couceiro prioritetu / Mindaugo Ažušilio nuotr. Suderins: J.Couceiro treniruos ir turkų klubą, ir Lietuvos rinktinę.

Portugalas Jose Couceiro netrukus pradės darbą Turkijos klube "Gaziantepspor", tačiau jo prioritetu išliks Lietuvos futbolo rinktinė.

Vakar 46-erių treneris po kelių valandų pokalbio gavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) leidimą pasirašyti sutartį su Turkijos čempionato vidutinioku.

Šios šalies spauda jau praėjusią savaitę pranešė apie naująsias J.Couceiro pareigas, tačiau pats portugalas tikino, kad visos detalės nėra iki galo suderintos.

"Nusprendėme, kad įmanoma suderinti darbą rinktinėje ir klube, tačiau treneriui iškėlėme sąlygą, kad prioritetai turėtų būti skirti darbui su rinktine", – dienraščiui sakė Liutauras Varanavičius.

Jis teigė, kad J.Couceiro turėtų sudaryti tokių prioritetų dvasią atitinkančią sutartį su "Gaziantepspor". "Tikrai nebus taip, kad treneris rinktinei skirs po kelias dienas, atvažiuos ir išvažiuos. Kiek reikės, tiek laiko ir bus skiriama", – užtikrino L.Varanavičius.

J.Couceiro taip pat patvirtino ryžtą toliau vadovauti Lietuvos nacionalinei komandai. "Man didelė garbė vadovauti Lietuvos rinktinei. Šios pareigos man yra pačios svarbiausios", – LFF pranešime spaudai cituojamas portugalas.

Jis su federacijos vadovais aptarė galimybę pratęsti sutartį ir 2012 m. Europos čempionato atrankos ciklui. Nors lietuviai pralaimėjo dvejas pastarąsias planetos čempionato atrankos rungtynes Prancūzijai, L.Varanavičius pareiškė, kad J.Couceiro turi tvirtą pasitikėjimo kreditą.

"Jei kalbame apie sutarties pratęsimą, vadinasi, treneriu pasitikime. O kaip bus toliau, priklausys nuo rezultatų", – šyptelėjo LFF vadovas.

Kovas 2010 m. pasaulio čempionato VII atrankos grupėje lietuviai pratęs birželio 6 d. rrungtynėmis Marijampolėje su Rumunija. Turkijos pirmenybės bus finišavusios prieš savaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų