Pereiti į pagrindinį turinį

D.Blattas: Ukrainos komanda pavojinga priešininkė

2011-08-31 18:31
D.Blattas: Ukrainos komanda pavojinga priešininkė
D.Blattas: Ukrainos komanda pavojinga priešininkė / Scanpix nuotr.

Rusijos nacionalinės krepšinio rinktinės treneris Deividas Blattas Ukrainos komandą, su kuria šiandien susitinka Klaipėdos arenoje, laiko pavojinga priešininke.

Ukrainos rinktinė, kuriai vadovauja žinomas amerikiečių specialistas Maikas Fratellas, Europos čempionate dalyvaus pirmą kartą nuo 2005- ųjų, kai ji atrankos turnyre užėmė paskutinę vietą. Komandoje yra ir NBA  žaidėjas - 2 metrų 16 centimetrų „Jutos Jazz“ centras - Kirilas Fesenko.

„Ukrainos rinktinė - pavojinga komanda, - žurnalistams pareiškė rusų strategas,- šioje komandoje aukšti ir fiziškai stiprūs žaidėjai. Taip pat jie turi ir labai produktyvų įžaidėją - Stiveną Bertą, kuris puikiai valdo kamuolį ir sukuria geras progas įmesti tiek sau, tiek komandos draugams. Ukrainos komandoje negaliu išskirti kurio nors stipresnio ar pavojingesnio žaidėjo. Jie visi geri krepšininkai,“- sakė D.Blattas.

Kaip teigia Blattas, jis gerai pažįsta ir ukrainiečių trenerių komandą. „Fratellas buvo treneriu jau tada, kai aš buvau tik pradedantis žaidėjas. Jis rūpinosi žaidėjų fiziniu pasirengimu. Mes keldavomės šeštą ryto ir mankštindavomės. Jis yra atsakingas žmogus, rimtai žiūrintis į savo darbą,“- apie Ukrainos komandos trenerį pasakojo D.Blattas

D.Blattas taip pat pabrėžė, kad Ukrainos komandoje dirba keturi treneriai iš NBA. „Tai įdomus projektas,“- teigia D.Blattas.

Treneris prisipažino, kad su nekantrumu laukia pirmosios kovos čempionate. „Pasiruošimas čempiopnatui buvo ilgas, noriu, kad jis kuo greičiau prasidėtų,“- sakė D.Blattas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų