Pereiti į pagrindinį turinį

KKML „Verslo“ lygos nugalėtoja – „Imlitex Holdings“ komanda

2015-05-07 20:29

Kauno krepšinio mėgėjų lygoje (KKML) įvyko svarbiausios “Verslo” lygos kovos dėl medalių. Ketvirtadienį KTU sporto centre buvo sužaistos „Verslo“ lygos finalinės rungtynės, kurių metu „Extradent-Verslo“ (treneris Valdas Dzešulskis)  komanda mėgino atimti čempionų titulą iš jį saugojusios „Imlitex Holdings“ ekipos (treneris Mindaugas Bakanas), o bronzinėje kovoje „TopSport“ žaidėjai (treneris Gintaras Staniulis) ginklus surėmė su ambicingai nusiteikusiais „Biokaitros-Pieno Žvaigždės“ (treneris Remigijus Lemanas) krepšininkais.

Tačiau dvikovoje dėl čempionų vardo atkakli kova vyko tik pirmuosius du kelinukus. „Imlitex Holdings“, sužaidus pirmąjį ketvirtį, turėjo dviejų taškų pranašumą (16:14), dar po dešimties žaidimo minučių pirmavo tik 35:31. Lemiamas buvo trečiasis ketvirtis, kuriam pasibaigus „Extradent-Verslo“ ekipa jau atsiliko 39:64. Pirmavusi komanda susitikimo pabaigoje šiek tiek atsipalaidavo, bet šventė užtikrintą pergalę rezultatu 76:55 ir vėl pasidabino aukso medaliais.

Naudingiausiu finalo žaidėju buvo išrinktas Eimantas Aukštikalnis, kuris pelnė 26 taškus, atkovojo 8 kamuolius, atliko 10 rezultatyvių perdavimų bei surinko 39 naudingumo balus.

Rungtynėse dėl trečiosios vietos iškart į priekį išsiveržė “TopSport” žaidėjai, kurie po pirmojo kėlinuko turėjo dvylikos taškų pranašumą – 29:17. „Biokaitra-Pieno Žvaigždės“ krepšininkai nenuleido rankų ir po truputį artėjo link varžovų. Prieš ilgąją pertrauką atsilikusi ekipa turėjo septynių taškų deficitą – 39:46. Antrojoje mačo pusėje vyko atkakli kova, bet “TopSport” ekipai pavyko išlaikyti savo pranašumą ir nugalėti  88:83.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų