Pereiti į pagrindinį turinį

Po „Žalgirio“ pasiutpolkės Kėdainiuose M. Schilleris džiaugėsi į aikštelę sugrįžusiu M. Blaževičiumi

2021-02-06 19:27
basketnews.lt

Kauno „Žalgiris“ šįvakar tiesiog dominavo „Betsafe-LKL“ pirmenybėse, sutriuškindamas Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ 55 taškų persvara ir pasiekdamas didžiausią šio sezono pergalę visos lygos kontekste (108:53).

Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / Scanpix nuotr.

Po mačo surengtoje spaudos konferencijoje kauniečių vyr. treneris Martinas Schilleris, kaip pagrindinį raktą į pergalę, akcentavo žaidėjų susikaupimą ir pasidžiaugė, kad pavyko pataupyti savo lyderius.

„Labiausiai buvome susikoncentravę į solidų žaidimą abiejose aikštelės pusėse. Buvo svarbu tą koncentraciją išlaikyti bei subalansuoti minutes žaidėjams, ypač tiems, kurie daugiau žaidžia Eurolygoje. Tai leido surasti daugiau minučių mūsų jaunimui žaisti ir tobulėti“, – kalbėjo 38-erių strategas.

– Ketvirtadienį Eurolygoje nežaidėte prieš Belgrado „Crvena Zvezda“. Ar todėl komanda turėjo tiek daug energijos?

– Nežaidėme dėl koronaviruso atvejų priešininkų stovykloje. Eurolygos rungtynių praleidimas mums davė 2 laisvas dienas, ko mes nenorėjome, bet buvome priversti. Žinoma, maža pertraukėlė gelbėja visame įtemptame tvarkaraštyje ir nežaidimas ketvirtadienį šiandien turėjo įtakos.

– Atsigavęs po koronaviruso 14 taškų įmetė ir solidžiai atrodė Marekas Blaževičius. Kaip tai pakomentuotumėte?

– Pirmiausia, jis yra talentingas, geras žaidėjas ir antra, aš šiandien buvau maloniai nustebintas, nes pirmoje treniruotėje po ligos jis iškrito iš konteksto, kas yra normalu. Vis dėlto antroje treniruotėje Marekas atrodė visai gerai ir tai mane nustebino. Šiandien jis taip pat atrodė gerai, turėjo kvapo ir ištvermės žaisti. Aš dėl to laimingas.

– Kokia yra Luko Lekavičiaus situacija?

– Jam patvirtintas koronavirusas ir Lukas dabar atskirtas nuo komandos. Jam sekasi gerai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų