Pereiti į pagrindinį turinį

Metas mokytis žodžius: pristatytas naujasis Kauno „Žalgirio“ himnas

2024-10-02 11:41 diena.lt inf.

Prieš pat pirmąsias naujojo sezono Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes su Barselonos komanda, kurios įvyks jau rytoj, spalio 3 dieną, pristatytas naujas žalgiriečių himnas „Žaliai Balti Dievai“. Himną atlieka vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Justinas Jarutis. 

Kartu su atlikėju vaizdo klipe nusifilmavo ir Kauno „Žalgirio“ ištikimiausi sirgaliai „Green White Boys“, kurie savo feisbuko paskyroje ir pasidalijo džiugia žinia apie naująjį komandos himną.

„Šiandien – itin svarbi diena. Pristatome jums tai, ką kūrėme daugiau nei pusę metų!

Ar tai galime vadinti naujuoju „Žalgirio“ himnu? Kol kas atsakymo į tai neturime ir į tai atsakys tik laikas.

Vis tik norime pabrėžti, kad tai yra kūrinys, į kurį įdėjome visą savo širdį. GWB, bendradarbiaudami kartu su J. Jaručiu, daug prisidėjo prie šios dainos žodžių.

Tikslas buvo, kad juose atsispindėtų mūsų mylimo klubo vertybės. Tai, kas būtent ir yra perduodama iš kartos į kartą.

Tuo pačiu labai norėjosi, kad kūrinys būtų artimas širdžiai ne tik mūsų judėjimo nariams, bet ir kiekvienam „Žalgirio“ sirgaliui.

Norėjosi, kad kiekvienas šiame kūrinyje rastų būtent savąją meilę „Žalgiriui“ ir jos prigimtį.

Labai norisi pasidžiaugti ir tuo, kad šią dainą atlieka J. Jarutis. Tai yra žmogus, kuriam „Žalgiris“ yra be proto mylimas klubas, ir kuris puikiai suprato mūsų norimas perteikti idėjas.

Dabar metas mokytis žodžius ir jau rytoj susimatome arenoje!

Nepamirštam šalikų ir žalios atributikos!

Žaliai Balti Dievai!“, – rašoma „Green White Boys“ feisbuko paskyroje.

„Green White Boys“ sirgaliai sutiko pasidalinti įspūdžiais apie naujojo himno kūrybą ir filmavimo užkulisius su kauno.diena.lt portalu.

„Buvo daug šio himno versijų, bet J. Jarutis davė visišką laisvę pasireikšti „Green White Boys“ sirgaliams, sakė, kad mes patys siūlytume idėjas, o jis jas įgyvendins. Atlikėjas į viską atsižvelgė ir labai gražiai bendradarbiavo“, – portalui kauno.diena.lt komentavo vienas iš palaikymo komandos sirgalių.

„Filmavimai trukdavo ilgai, apie 7 valandas. Kiekvieną sceną turėjome kartoti po 10–15 kartų. Buvo labai sunku išbūti tiek laiko, bet motyvaciją kėlė tai, kad žinojau, jog pavyks bent kažkiek prisiliesti prie naujos „Žalgirio“ istorijos. Su J. Jaručiu buvo paprasta dirbti, nors ir žymus žmogus, bet „arti žemės“, – komentavo kitas Kauno „Žalgirio“ palaikymo komandos „Green White Boys“ narys.

Naujasis Kauno „Žalgirio“ himnas:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų