Pereiti į pagrindinį turinį

Amerikietė, būdama nėščia, dar kartą pastojo

Amerikietė, būdama nėščia, dar kartą pastojo
Amerikietė, būdama nėščia, dar kartą pastojo / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Moteris tą pačią dieną pagimdė du kūdikius, tačiau jie – ne dvynukai. Po trejų metų nesėkmingos kovos su nevaisingumu Julia Grovenburg ir jos vyras Toddas buvo apsisprendė įsivaikinti vaiką.Tačiau prieš pradėdami tvarkyti įsivaikinimo dokumentus, pora nusprendė pabandyti paskutinį kartą susilaukti savo vaikų. Moteris be galo apsidžiaugė, kai sužinojo, kad laukiasi.

Keisčiausia tai, kad moteris sugebėjo per dvi savaites pastoti du kartus. Pasaulyje užfiksuota tik 11 atvejų, kai moteris pastoja jau būdama nėščia. Mediciniškai taip gimę vaikai nėra laikomi dvyniais.

Moteris pasakoja, su kokiomis problemomis susidūrė, augindama ne dvynukus kūdikius. „Nėštumo laikotarpis buvo pats sudėtingiausias mano gyvenime, nes net gydytojai nežinojo, ko tikėtis“, - pasakojo dviejų vaikų mama. Pasak jos, visos medicinos knygos tikina, kad negalima pastoti, jei jau esi nėščia.

Pora buvo šokiruota, kai sužinojo, kad moters gimdoje vystosi du atskiri kūdikiai atskiruose placentose. Gydytojai pacientei negalėjo paaiškinti, kas vyksta jos gimdoje.Moteris ypač nerimavo dėl gimdymo, nes dėl vaikų skirtingo išsivystymo ji rizikavo prarasti vieną kūdikį arba net abu.

Po žinių apie dvigubą nėštumą moteris sugrįžo namo ir pasinaudojusi internetu save šiek tiek nuramino, nes sužinojo daugiau gerų naujienų nei galėjo jai pasakyti gydytojai, kurie visiškai nieko nežinojo apie reiškinį.

Moteris pasakojo, kad jau suskausta širdį, kai pamato, kad jaunesnysis sūnus vystosi pavėluotai nei jo brolis, tačiau priverčia save galvoti apie tai, kad toks procesas natūralus, nes nors vaikai gimė tą pačią dieną, jie nėra to paties amžiaus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų