Pereiti į pagrindinį turinį

Kuo spalvingesnė - tuo madingesnė

2009-01-05 18:30
Kuo spalvingesnė - tuo madingesnė
Kuo spalvingesnė - tuo madingesnė / „Make Up Store“ nuotr. Vizažistė J.Persson ypatingą dėmesį siūlo skirti akims ir lūpoms.

Šiais metais dailiosios lyties atstoves visažistai skatina dažytis ryškiai. Pavasarį itin madingos bus gamtos spalvos - purpurinė, oranžinė, smėlio, pastelinės mėlyna, žalsva, smaragdo ir violetinė. Būtent tokius šešėlius, nagų lakus ir skaistalus siūlo rinktis makiažo kūrėjai.

Kosmetikos tinklo „Make up Store" vizažistė Johanna Persson, pristatydama naujausius greitai parduotuvėse pasirodysiančius „Fruit Delicious" ir „Bronze" kolekcijų makiažo produktus, pabrėžė, jog šiemet bus madingos išraiškingos akys ir lūpos. Tai viena svarbiausių makiažo dalių. Taip išgražinti jas padės tinkamai parinkti spalvingi akių šešėliai, lūpų blizgesiai ir lūpdažiai. Be to, stilistė patarė naudoti kuo daugiau tušo. „Jis padės sukurti išraiškingas ir seksualias akis, - tvirtino J.Persson. - O ryškios makiažo spalvos padės greičiau pamiršti žiemą."

Darant makiažą žinovė patarė nebijoti maišyti šaltas ir šiltas spalvas, ir į šį procesą pažvelgti kūrybiškai bei drąsiai eksperimentuoti. Be to, kai kuriuos šešėlius galima naudoti ir kaip skruostų skaistalus - tai suteiks žaismingumo, žavesio ir netikėtumo.

Tik svarbu nepamiršti, kad blizgus makiažas jau eina užmarštin, o lyderio pozicijas užima matinis. Todėl dengiant veidą pudra to irgi reikėtų paisyti. Na, o jei į pavasario ar vasaros ansamblį norima įnešti dar daugiau žavesio ir seksualumo, vizažistai siūlo naudoti specialius juostelės formos bronzinius popierėlius. Jie bet kuriai kūno vietai suteiks žaismingą saulėtą ir vasarišką bronzos efektą. Užtenka tik švelniai patrinti norimą odos lopinėlį. Beje, nuo bronzinės dekoltė vyrams bus sunku atitraukti akis.

Tik svarbu nepamiršti skoningai suderinti visų makiažo komponentų. Šešėlių, skaistalų, lūpų blizgesio ar dažų bei nagų lako spalvos turi derėti ne tik tarpusavyje, bet ir prie moters aprangos. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų