Pereiti į pagrindinį turinį

Ar seksas padeda sulieknėti?

2010-10-27 15:47
Ar seksas padeda sulieknėti?
Ar seksas padeda sulieknėti? / Shutterstock nuotr.

Seksas – šiokia tokia sporto rūšis. O nemažai žmonių yra įsitikinę, kad jei daug mylėsis, išsaugos gražią figūrą ar bent jau numes kelis nereikalingus kilogramus.

 Jei taip paprastai ir maloniai galima būtų sulieknėti, daugybė žmonių neturėtų antsvorio. Sutikite, tai nevisiškai atitinka tikrovę. Žinoma, nutukę žmonės gali teigti, kad būtent antsvoris ir neleidžia džiaugtis pilnaverčiu lytiniu gyvenimu.

Seksopatologai iš Kalifornijos universiteto nusprendė sudėti visus taškus. Mokslininkai paskaičiavo, kad lytinio akto metu sudeginama visiškai nedaug kalorijų - mylėdamiesi valandą prarasite apie 250 kalorijų.

Norint sulieknėti, reikėtų tęsti aktą daugybę valandų, o dar geriau keletą dienų. Be to, negalima nieko valgyti ir ilsėtis. Tikriausiai, tai pajėgtų mažuma. Toks maratonas, greičiausia, baigsis fiziniu ir psichiniu išsekimu, o vėliau norėsis atgauti jėgas valgant.

Tačiau yra ir kita medalio pusė: žmogus, nepatenkintas seksualiniu gyvenimu, kompensuoja nepasitenkinimą maistu - būtent tai ir yra pagrindinė storėjimo priežastis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų